Jesenska vjenčanja su uvijek odlična ideja! Čak je i priroda odjevena u zlatne nijanse i podsjeća da je jesen vrijeme obilja i ubiranja plodova. Zlatarna Celje i ove sezone podržava mladence u najvažnijem koraku, onom koji označava ulazak u zajednički život.

Zlatarna Celje_True Love
Zlatarna Celje_Velvet

Bezvremenska romansa zaslužuje i bezvremenske simbole ljubavi, a Zlatarna Celje već više od 170 godina podržava mlade parove u njihovim zavjetima ljubavi. Velik izbor dijamantnog prstenja oduševit će buduće mladenke, a zaručnički prsten je moguće izraditi i prema željama mladenaca uz pomoć dizajnera Zlatarne Celje.

Zlatarna Celje_ My everything
Zlatarna Celje_True Love
Zlatarna Celje

Iznimno velik izbor vjenčanog prstenja omogućuje mladencima da odaberu prstenje koje odgovara njihovoj osobnosti i životnom stilu. Žuto ili bijelo zlato klasičnog ili modernog dizajna – jedno je sigurno: u vjenčane kolekcije Zlatarne Celje zaljubit ćete se na prvi pogled!

Zlatarna Celje_Solitaire
Zlatarna Celje_Solitaire

Mladenke veliku pozornost posvećuju i nakitu kojim će upotpuniti vjenčani styling. Nepogrešiv odabir se nalazi među dijamantnim i bisernim kolekcijama Zlatarne Celje. Crvena kao boja ljubavi i strasti, kraljevski plava boja ili vječna biserna elegancija zaokružit će dojam i vjenčanje učiniti još posebnijim.

Zlatarna Celje_Romantic

Najveći izbor zaručničkog i vjenčanog prstenja nalazi se u vjenčanom centru Zlatarne Celje u zagrebačkoj Areni gdje mladenci inspiraciju mogu pronaći među više od 500 modela. Pozivamo buduće mladence da posjete i ostale poslovnice Zlatarne Celje diljem Hrvatske u kojima će također pronaći bogatu ponudu zaručničkog i vjenčanog prstenja, a educirani zaposlenici će im pomoći u odabiru i mogućnostima personalizacije.

Zlatarna Celje_Royal
Zlatarna Celje_Safir
Zlatarna Celje_Starry Sky

Sve za vaše vjenčanje