Potraga za zdravljem, srećom, ljubavlju, prijateljstvom i uspjehom nikada ne prestaje. Zlatarna Celje je na profinjen način objedinila kulturu darivanja i simboliku drevne tradicije te ih je predstavila u kolekciji pod nazivom Vilinski simboli.

Vilinski simboli Zlatarne Celje svakodnevni su ključ energije koji na jednostavan način potiču sposobnost življenja na vlastiti način. Oni su, uz to, jedan od najjednostavnijih oblika za poticanje zakona privlačnosti. Svojim pozitivnim porukama bili su inspiracija za kolekciju amuleta koji prenose bitne životne vrijednosti, te nam pomažu usredotočiti se na ono što je u životu najvažnije – zdravlje, sreća, ljubav, prijateljstvo, uspjeh…

Vilinski simboli se koriste još od vremena drevnih civilizacija, a u Sloveniji su se u posljednjem tisućljeću ponovno pojavili kao podsjetnik da je moguće potaknuti promjene na bolje. Svaki Vilinski simbol je izrađen kao mali stilizirani ergonomski kamen. Glatka površina i naturalistička forma ističu ugodan osjećaj prilikom dodira. Mogu se nositi na narukvici, ali i zasebno.

Vilinski simbol_ljubav
Vilinski simbol_ljubav
Vilinski simbol_uspomena
Vilinski simbol_uspomena
Vilinski simbol_uspjeh
Vilinski simbol_uspjeh
Vilinski simbol_prijateljstvo
Vilinski simbol_prijateljstvo
Vilinski simbol_zdravlje
Vilinski simbol_zdravlje
Vilinski simbol_privlačnost
Vilinski simbol_privlačnost
Vilinski simbol_sreća
Vilinski simbol_sreća

U poslovnicama Zlatarne Celje diljem Hrvatske potražite kolekciju Vilinskih simbola i odaberite svoj ključ sreće.

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si

www.lencia.si

https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Sve za vaše vjenčanje