Kolekcija Vilinskih simbola dopunjena je srebrnim ogrlicama s crvenom pozlatom koje prenose poruke sreće, zdravlja, uspjeha i ljubavi. Uz poruku „Tko ne vjeruje u magiju nikada je neće pronaći“, Vilinski simboli otključavaju našu energiju i učinkovito uklanjaju sve prepreke na našem putu. Ovi simboli se koriste već tisućama godina, a dizajneri Zlatarne Celje su ih oblikovali u nakit inspirirani oblikom glatkog riječnog kamena koji na dodir pruža osjećaj spokoja i potiče zakon privlačnosti. Uz već postojeće privjeske za narukvice, kolekcija ogrlica Vilinskih simbola upotpunit će ovo ljeto čarobnom energijom.

Zlatna kolekcija Passion Flower jedna je od kolekcija koja osvaja nježnošću, elegancijom i nepogrešivim stilom. Jednostavno stiliziran cvijet cijeloj kolekciji daje pečat lagane razigranosti. Kolekcija je izrađena u dvije varijacije cvjetnih motiva, a dostupna je u bijelom i toplom crvenom zlatu. Dizajnerica kolekcije je Zdenka Šamec.

Maštovito osmišljena Lencia kolekcija Layers dizajnirana je u industrijsko apstraktnom stilu i skriva neopisivu ljepotu biljnog svijeta. Monokromna ljepota srebrne kolekcije podsjeća da se u njoj skriva nešto dublje i trajnije. Dizajn kolekcije potpisuje modna dizajnerica Olga Košica.

Kolekcija Angular hrabro se suprotstavlja simetriji i njezinim pravilima, a istodobno je inspirirana najvećim arhitektonskim dostignućima. Ova srebrna kolekcija ponosi se snažnom i bezvremenskom kombinacijom žute boje srebrnog metala i crvenih cirkona. Luksuzan set nakita neophodan je u kolekciji nakita svake žene koja želi izraziti samopouzdanje i nepogrešivu eleganciju.

Sve za vaše vjenčanje