Zaruke Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz događaj je za slavlje, kako zaručnicima, njihovim obiteljima i prijateljima te svima koji znaju da je u vrijeme pandemije koronavirusa odluka o zarukama odraz iskrene ljubavi. Osim emotivnim izjavama na društvenim mrežama ovo je dvoje pažnju privuklo i odabranim zaručničkim prstenom. Na njezinoj ruci zabljesnuo je zaručnički prsten s raskošnim dijamantom oblikovanim u emerald cut obliku a koliko je poznato Brooklyn je samostalno dizajnirao prsten. Dijamant je u savršenom odnosu s bazom prstena, zlatnim ne prevelikim prstenom, a upravo ovaj oblik je definicija elegancije, svevremenske ljepote i odabir koji vizualno izdužuje prste. Popularnost ovog oblika ne jenjava stoljećima, brojne slavne osobe uživale su i uživaju noseći upravo zaručnički prsten s dijamantom u emerald cut obliku – Grace Kelly, Elizabeth Taylor, J.Lo, Beyoncé. A stručnjaci ukazuju da je u samom dizajnu mladom Brooklynu inspiracija mogla biti i raskošna kolekcija dijamantnog nakita Victorije Beckham koja uključuje i ovaj stil prstenja. Za dodati je da je par na zajedničkoj zaručničkoj fotografiji nosio identične dijamantne narukvice, detalj koji je i vizualno istaknuo koliko im je stalo do detalja. A da je zaručnica oduševljena prstenom, sigurno je, barem prema objavama na društvenim mrežama.

 

Riječi kojima je Brooklyn Beckham popratio fotografiju objave zaruka:
“Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx”

Riječi kojima je Nicola Peltz popratila fotografiju objave zaruka:
“you’ve made me the luckiest girl in the world. I can’t wait to spend the rest of my life by your side. your love is the most precious gift. I love you so so much baby and thank you harper for this pic”

 

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Profimedia / Instagram

Sve za vaše vjenčanje