Nove kolekcije iz edicije jesen/zima očaravaju dizajnom koji je spoj modernog, ali i bezvremenskog nakita koji se nosi, ali i prenosi s generacije na generaciju!

Zlatarna Celje za sezonu jesen/zima predstavlja nekoliko novih kolekcija koje se ističu unikatnim dizajnom, vrhunskom izvedbom koja kombinira ručnu izradu i suvremene tehnologije, te iznimnu kvalitetu. Na ekskluzivnim zlatnim kolekcijama Dancing Diamonds i Precious blistaju luksuzni i savršeno obrađeni bijeli briljanti što ih čini savršenim darom za posebne prigode.

Srebrne Lencia kolekcije City i Clover unose mladenačku odvažnost u svakodnevne modne kombinacije i ističu potrebu za promjenom i različitim stilovima.

Motiv kolekcije Precoius je cvijet, koji je neiscrpna inspiracijama brojnim dizajnerima. U sredini Precious cvijeta je briljant, a briljantima su ukrašene i latice. Kolekcija Precouis nepogrešivo naglašava šarm i osobnost osobe koja ga nosi.

ZC_Precious_1
ZC_Precious

Kolekcija Dancing Diamonds rasplesala je briljante i uobličila ih u raskošnu ogrlicu. Dolazi u obliku jednostruke ili trostruke ogrlice, a po želji se može upotpuniti i pripadajućim naušnicama.

ZC_City_2
ZC_City

Srebrna Lencia kolekcija City nadahnuta je pjesmom Jima Morrisona »Are you a lucky little lady in the City of Light«. Kolekcija je izrađena u posebnoj satenasto crvenoj pozlati srebra, a upotpunjena je cirkonima različitih veličina. Posebnost kolekcije City je jedna naušnica koja se nosi preko cijelog uha, tzv ear cuff.

ZC_DD_1
ZC_DD

Nježna kolekcija Lencia Clover dolazi s potpisom Tine Maze, zaštitnog lica brojnih Lencia kolekcija. Kristalni biseri nježno su upotpunjeni simbolom sreće – djetelinom s četiri lista koji će Tinu Maze dovesti do novih podviga i pobjeda. Clover ogrlica dolazi s potpisom najuspješnije slovenske skijašice Tine Maze.

ZC_Precious_2
ZC_Precious

Kolekcije Precious, Dancing Diamonds, City i Clover te brojne druge zlatne, srebrne i biserne kolekcije dostupne su u poslovnicama Zlatarne Celje diljem Hrvatske. Obogaćenu ponudu i posebne pogodnosti Zlatarna Celje je pripremila u preuređenom zagrebačkom Super Konzumu u Radničkoj ulici 49, nekadašnjem Mercator centru.

ZC_Clover_1
ZC_Clover

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si

www.lencia.si

https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

 

Sve za vaše vjenčanje