Talijanski brend Police predstavio je novu kolekciju nakita za žene, osmišljenu za sve ljubiteljice odvažnog stila koje biraju trendi modne dodatke, poigravajući se inovativnim kreativnim rješenjima. Originalne i maštovite ogrlice izdvajaju se vrhunskim materijalima, izvanrednom finoćom izrade i jedinstvenim, cool detaljima. Modeli modernog, urbanog dizajna idealni su za sve žene avanturističkog duha koje se usuđuju biti primjećene.

POLICE LIFESTYLE - PJ25575 PSG-02 495,00kn

Zlato, srebro i rozo zlato u kolekciju unose dašak elegancije i sofisticiranosti, dok maštoviti privjesci svaku ogrlicu pretvaraju u pravi modni „statement“. Zanimljivi prstenasti oblici, kuglice različitih dimenzija i boja te atraktivne inačice Police logotipa kombinirani su uz iznimnu posvećenost detaljima, čime je stvorena kolekcija koja će vas odmah privući i s kojom ćete uvijek biti korak ispred drugih, izgledajući samouvjereno i savršeno stilizirano bez puno truda.

POLICE SIGN - PJ25583 PSS-01 345,00knPOLICE SHINE - PJ25586 PSRG-02 525,00kn

Cijene su navedene u nazivu svake fotografije, a prodajno mjesto je Gelosia, Masarykova 12 i Importanne Galleria, Iblerov trg 10.

Sve za vaše vjenčanje