Vjenčanja, krizme, prve pričesti i druge obiteljske svečanosti, uz radost svima koji su na njih pozvani, donose i veliko pitanje – što pokloniti slavljenicima? Dukati, poluge, nakit te popularne “zlatne kartice” spajaju tradiciju darivanja zlatom sa modernim ruhom posebno prilagođenim raznim prigodama.
Uz pristupačne cijene zbog kojih se darovi u zlatu mogu kupiti već za 200 kuna, njihove proizvode možete naći u više od 160 trgovina Auro domusa.

Zlato je oduvijek predstavljalo idealan dar, kao simbol uspjeha i bogatstva, ali i samo po sebi vrijedan predmet čija je posebnost u tome da s protekom vremena sve više dobiva na vrijednosti. Upravo zbog toga tvrtka Auro domus u svoju je ponudu uvela široku paletu proizvoda od zlata pod motom „dar koji ne gubi vrijednost“. Kao idealni darovi za rođenja, krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, rođendane i druge posebne prigode, zlatne kartice, dukati, pločice i poluge darovi su koji nikada ne prestaju darivati jer svake godine vrijednost zlata sve više raste. Zlatne kartice poseban su dio ponude Auro domusa, stvorene kao savršen spoj zlata kao tradicionalnog dara i suvremenog izgleda atraktivnih poklon-kartica. Uz darovne kartice, u aktualnoj sezoni Auro domus uveo je i prekrasne kartice s panoramama i vedutama najljepših turističkih središta koje su idealni ljetni suveniri… Prilagođene su svakom budžetu jer njihova cijena kreće već od 200 kuna za kartice koje sadrže 0,5 grama 24 karatnog zlata, a u ponudi su i kartice od 1,2 i 5 grama zlata te kartice sa zlatnim dukatima.

12

Auro domus je tvrtka nastala na tradiciji zlatarstva obitelji Dessardo dugoj gotovo stotinu godina. Pokrenuo ju je Renato Dessardo koji je 1916. godine započeo izobrazbu za majstora zlatara, a 1929. godine otvorio u Opatiji svoju prvu zlatarnu. Nakon njega posao su preuzeli njegov sin Ivo te unuk Armin, proširivši poslovanje i u druge gradove. Na toj je tradiciji Loris Dessardo, četvrta generacija obitelji u poslu sa zlatom, 2010. godine osnovao tvrtku Auro domus, spojivši dugogodišnje iskustvo s potrebama tržišta, te izgradivši prvi i najveći hrvatski profesionalni lanac trgovina zlatom.

Uz otkup zlata i srebra, tvrtka Auro domus bavi se i prodajom zlata i srebra, a pruža i usluge mjenjačnice na više od 160 lokacija diljem Hrvatske. Novost u poslovanju jest prodaja atraktivnog dizajnerskog zlatnog nakita po pristupačnim cijenama, ali i otkup i prodaju dijamanata. Također, posebnost usluge Auro domusa jest zamjena lom zlata za dukate, pločice i poluge, po uvjetima najpovoljnijim za kupca.

http://zlatna-stednja.hr/

http://www.aurodomus-otkupzlata.hr/popis-poslovnica

Info-telefon 0800 510 510

Sve za vaše vjenčanje