U ljetu priroda snagom svojih boja i oblika dostiže najveću koncentriranost te živahnu punoću. Opušta nas i obnavlja nezaboravnim koloritnim izričajem. Mozaik plavičastih nijansi mora i neba ispunjava nas slobodom i vraća potrebu za maštanjem. Jarko crveni, narančasti i ljubičasti tonovi zalaska sunca bude osjećaj sreće i radost življenja.

FREYWILLE_Summer_photo_by_Jelena_Balic_3

Poseban izbor iz FREYWILLE kolekcija nakita savršeno se uklapa u vibrantnu paletu ljetnih boja i emocija. FREYWILLE savjetuje da uz jednostavne odjevne kombinacije zaboravite na stroga pravila i oslobodite svoju razigranu, kreativnu stranu. Kod stiliziranja modnim dodacima, birajte nizove narukvica različitih veličina, boja i tekstura, upečatljivo prstenje ili naglasak stavite na dekolte pa ga ukrasite dugim lancima s nanizanim privjescima što će vizualno izdužiti vašu figure.

FREYWILLE_Summer_photo_by_Jelena_Balic_2

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!

Modne fotografije s prelijepom Suzanom Horvat potpisuju:

Jelena Balić, fotografija

Petar Trbović, styling i art direction

Dajana Pajkić, šminka

Mijo Majhen, kosa

 

Sve za vaše vjenčanje