FREYWILLE Luna Piccolissima – naušnice su onaj komad nakita koji svi prvo primijete na vama. Ako su pravilno odabrane, naglasit će ljepotu vašeg lica i uokviriti ga posebnim sjajem. Ususret blagdanskoj čaroliji , možda ćete zatrebati inspiraciju pri izboru idealnog modela koji će udahnuti dašak glamura večernjoj toaleti ili nekoj elegantnoj, poslovnoj kombinaciji.

freywille_nausnice_cabochon_3

Nas su osvojile FREYWILLE naušnice iz limitirane 18kt Gold & Diamonds edicije. Prepoznatljiv i kolorističan FREYWILLE umjetnički dizajn na emajlu, uokviren je čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima.

freywille_nausnice_cabochon_hommage_a_alphonse_mucha_4

Luna Piccolissima naušnice su raskošan model, okruglog oblika i srednje dužine. Kopča im je bogato ukrašena dijamantima koji na poseban način lome svjetlost stvarajući sjajnu auru. Upravo zbog tog čarobnog efekta, uz ove luksuzne naušnice ne možete proći neopaženo. Za ljubitelje minimalizma tu su male FREYWILLE naušnice Cabochon. Jednostavne i efektne, mogu se nositi same, no idealno se slažu s različitim, drugim komadima nakita. Središnji, ukrasni dio od emajla najbolje dočarava posebnu pažnju koju FREYWILLE poklanja detaljima. Umjetničku kompoziciju čine minuciozno razrađeni motivi u bajkovitoj harmoniji nevjerojatnih boja.

freywille_nausnice_luna_piccolissima_3-copy-copy-copy

Svaki model FREYWILLE naušnica sinteza je vrhunskog, preciznog,  ručnog rada i nadahnuća koje dolazi iz najljepših remek-djela majstora slikarstva. Zanosni, bezvremenski  oblici dizajnirani su kako bi pristajali gotovo svakom obliku lica, te predstavljaju sinonim elegancije i individualnosti.

freywille_nausnice_luna_piccolissima_1

Naušnice možete razgledati u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2 i FREYWILLE Online butiku  na http://shop.freywille.com/

freywille_nausnice_luna_piccolissima_4

Sve za vaše vjenčanje