FREYWILLE obilježava 65 godina dugu tradiciju stvaranja jedinstvenih zbirki umjetničkih minijatura od emajla. Tim povodom iznova udahnjuje život jednoj od svojih bezvremenskih kolekcija nakita – SUN TERRA. Nadahnuće za ovu divnu kompoziciju dolazi iz bogate mitologije i impresivne arhitekture stare Grčke, a svaki komad nakita podsjeća na defile toplih zemljanih tonova obasjanih zlatnom aureolom boga Heliosa.

Slikoviti motivi FREYWILLE  kolekcije SUN TERRA donose priču o grčkom bogu Sunca. Helios je svaki dan  kočijom krstario po nebu. Put bi počinjao  u zoru  na istoku, a navečer ga završavao na zapadu. Simbol Sunčevog sjaja prikazan je u središtu dizajna kroz raskošne nijanse zlata  u trenutku dok se rasipaju po Zemlji dajući  joj svjetlost, toplinu i život.  Poput raširenog dlana, nježno ih obavijaju jantarni nizovi stiliziranog palminog lišća, a rubove emajla suptilno uokviruju  prelijepi meandri , ispleteni poput krune u crvenkastožutim tonovima terakote.

freywille_greco_roman_sun_terra_pendant_half_moon

Ekskluzivni primjerci SUN TERRA kolekcije moći će se naručiti u FREYWILLE buticima i Online butiku od 5. do 12.listopada uz slavljenički popust od 30%.  U tijeku je i prigodan #FREYWILLEthrowback INSTAGRAM natječaj u kojem FREYWILLE nagrađuje tri najkreativnije fotografije vrijednim komadom nakita

freywille_greco_roman_sun_terra_clasp_bangle_contessafreywille_greco_roman_sun_terra_bangle_mademoiselle

Sve za vaše vjenčanje