EPL Diamond Grupa potpisala je ekskluzivni ugovor s našom proslavljenom skijašicom Janicom Kostelić, čime je Janica postala zaštitno lice prestižne EPL Yakutian Diamonds kolekcije pod nazivom “Firing Ice”.

“Izuzetno mi je drago da su baš mene izabrali kao zaštitno lice za tako glamurozan,prekrasan i unikatan nakit. Svaka žena kad nosi dijamante se osjeća posebnom, jer ipak dijamanti su ženi najbolji prijatelj”, izjavila je Janica.

epl029epl037

EPL Diamond Grupa jedan je od najvećih svjetskih proizvođača i trgovaca dijamantima, a u Hrvatskoj je prisutna od svibnja ove godine. Olga Berezina, direktorica za Hrvatsku, povodom početka suradnje s Janicom Kostelić je izjavila: “Naši dijamanti potječu iz najhladnijeg naseljenog područja na svijetu, može se reći da je to “Snježno Kraljevstvo” gdje  zimske temperature dosežu ekstremnih -72C. Predstavljamo dijamante – najčvršće minerale na svijetu koji reflektiraju naš hladni, surovi ali u isto vrijeme lijepi kraj dok svaki nakit nosi u sebi toplinu koju su jakutski majstori unijeli svojim radom u svaki dijamant. Smatramo Janicu pravom “Snježnom Kraljicom”, kao ženu koja je osvojila svjetski vrh, savršenim odabirom za ambasadoricu brenda. Da svaka žena može zablistati u dijamantima je vizija našeg brenda.”

Više o EPL Diamond Grupi: EPL Diamond Grupu osnovao je 1994. Petr Fedorov u Republici Sakhi (Jakutija) u Rusiji. Nakon brzog razvoja, 2006. godine EPL Diamond Grupa pokreće vlastitu proizvodnju nakita i lanac draguljarnica pod brendom „EPL Yakutian Diamonds“. Osim proizvodnje nakita i trgovine njime, EPL Diamond Grupa djeluje i na području trgovine obrađenim dijamantima.

 

Sve za vaše vjenčanje