Starry Sky i Topaz nove su zlatne kolekcije koje odišu bezvremenskom elegancijom i nepogrešivim izborom, a srebrna Lencia kolekcije Mother of pearl ove nas jeseni podsjeća na tek minule ljetne dane.

Zlatarna Celje i ove jeseni pred stavlja kolekcije koje pričaju priču o nepogrešivom izboru i bezvremenskom nakitu. Među kolekcijama koje se ove sezone izdvajaju je zlatna kolekcija Starry Sky.

starry-skyzc_starry-sky

Izgledom podsjeća na buket zvijezda koje su namijenjene posebnoj osobi. Ovaj klasičan i elegantan nakit potpisuje slovenska dizajnerica nakita Zdenka Šamec. Kombinacija dijamanata i briljanata predstavlja neprestano treperenje zvijezda, a zbog svoje istančane elegancije može se kombinirati i uz dnevni i uz večernji modni odabir. U kolekciji su prsten i naušnice.

Kolekcija Topaz uz odiše jednostavnom elegancijom koju naglašava nježna boja svijetloplavog topaza. Precizni oblici daju dojam odmjerenosti i profinjenosti koja najbolje dolazi do izražaja u posebnim prigodama. U kolekciji od bijelog zlata su prsten, naušnice i privjesak.

zc_topaz_2zc_topaz_1

Odvažne i mladenačke Lencia kolekcije ove jeseni predstavlja Mother of pearl. Kolekcija je podsjetnik na tek minule ljetne dane, mirise i okuse mora koje dočarava sedefasta biserna matica. U kolekciji od vrhunskog rodiniranog srebra su ogrlica, prsten i naušnice.

zc_mother-of-pearl_2zc_mother-of-pearl_1

 

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si

www.lencia.si

https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Sve za vaše vjenčanje