Blagdanski ugođaj ne mora biti rezerviran samo za božićne i novogodišnje blagdane. Uz najnovije zlatne i srebrne kolekcije Zlatarne Celje stvorite uspomene koje će trajati ne samo tijekom cijele godine, nego i cijeli život. Bezvremenska elegancija kolekcija Zlatarne Celje razveselit će vama dragu osobu i biti podsjetnik na tople blagdanske trenutke. Među najnovijim kolekcijama ističe se ekskluzivna i luksuzna kolekcija Vogue koja je ove godine upotpunjena ogrlicama koje možete odabrati i u kombinaciji s briljantima. Zlatna kolekcija Bela Magnolija donosi dašak cvjetnog ugođaja u zimskim danima. Prsten Simple i kolekcija Imperial predstavljaju ultimativnu eleganciju vidljivu samo u jednom komadu nakita. Među srebrnim Lencia kolekcijama ističu se kolekcije Cushion i Minimal iz kojih se svojim mladenačkim šarmom ističe prstenje.

Kolekcija Bela Magnolija Najnovija zlatna kolekcija Zlatarne Celje je Bela Magnolija. Kolekcija u bijelom zlatu simbolizira magičnu privlačnost jednog od najljepših cvjetova. Cirkoni kojima je ukrašena kolekcija podsjećaju na svjetlucajući cvjetni prah. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

bela-magnolija

Kolekcija Vogue Zaljubite se u briljantnu ogrlicu Vogue Zlatarne Celje. Crveno zlato i bijeli briljanti, unikatan i bezvremenski dizajn jamče nepogrešiv odabir za sve posebne prigode. Kolekciju Vogue potražite i u zagrebačkom Arena centru.

vogue_2

Prsten Simple Jednostavnost je ključ elegancije pa je tako nastao i prsten iz kolekcije Simple. Izrađen od bijelog zlata i briljanata dovoljan je da ostavi dojam zauvijek.

simple

Kolekcija Imperial Dašak carskih vremena, preciznost izrade i bezvremenski dizajn spojeni su u najnovijoj vintage kolekciji Zlatarne Celje. Izrađena od bijelog zlata i briljanata, blagdane će učiniti nezaboravnima.

imperial_1

 

 

Kolekcija Cushion Prsten Cushion dio je Lencia kolekcije koju potpisuje najljepša hrvatska sportašica Antonija Mišura. Izrađen je od rodiniranog srebra u modernoj crvenoj nijansi i ukrašen staklenim biserom.

cushion

Kolekcija Minimal Moderan mladenački dizajn Lencia kolekcije Minimal na prvi pogled odaju odvažan stil. Prsten unikatnog dizajna je izrađen od rodiniranog srebra i Swarovski kristala.

minimal

 

 

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si

www.lencia.si

https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Sve za vaše vjenčanje