Vodimo vas u šetnju. Raskošnim vrtovima i neodoljivom visokom modom s potpisom omiljene dizjanerice brojnih mladenki, Monique Lhuillier. Vodimo vas u šetnju kroz fotografije modela vjenčanica koje je dizajnerica kreirala za proljeće/ljeto 2020. I dalje je teško povjerovati da će ovo proljeće i ljeto ostati bez vjenčanja, klasičnih, velikih, raskošnih priča. Teško je povjerovati da ove sezone nećemo moći uživati u stvarnim mladenkama koje su poželjele vjenčanje inspirirano možda baš i ovim fotografijama. A zašto baš Monique Lhuillier i ova kolekcija?

Pri predstavljanju ove kolekcije (a bilo je to u proljeće 2019.) dizajnerica je izjavila da je ovom kolekcijom htjela stvoriti haljine koje će živjeti. Haljine koje imaju tradicionalo novo, duge rukave, obožavanu raskoš, vrhunsku konstrukciju i velike motive od čipke, velove, ojjećaj svile na koži, volumen bez količine… Također je izjavila: “Prisutno je svojevrsno uskrsnuće tradicionalne vjenčanice, mladenke žele vidjeti stvari koje do sada još nisu vidjele”. A tek detalji kao što su jakne, boje, motivi…

Vjerujemo da i vam anedostaju vjenčanja i raskošna vjenčana moda. Zato uživajmo u stvorenom, u divnom svijetu koji spaja najbolje od ljubavi i mode, te nastavimo s nestrpljenjem očekivati lijepa buduća vjenčanja.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Monique Lhuillier press

 

Sve za vaše vjenčanje