Zaruke, trenutak za pamćenje u kojem savršen prsten sjeda na vaš prst, povod je za objavu veličanstvene fotografije na društvenim mrežama. I zato je važno odabrati – najljepši prsten!

ZAKS

On je pitao, ona je rekla da i na ruci je zasjao veličanstven prsten. Donedavno je to bio najkraći opis zaruka koji sada ima i obvezan nastavak – selfie kojemje teško odoljeti. Snimljene na brojne kreativne načine, te fotografije dijele sreću netom zaručenog para, ali nam govore i o trendu selfie fotografija i zaruka koji nas posebno veseli. Ujedno su odličan presjek stilova popularnog zaručničkog prstenja, baza koju možemo na jednostavan način pretraživati i inspirirati se.

ZAKS

A u trendu je zaistasve – klasično zaručničko prstenjes većim (ili manjim) kamenom, dragim kamenjem u raznim nijansama, prstenje od ružičastog zlata, tip otvorenog prstena, onog koji nije spojen, ali zato ima dva močna kamena ili ukrasna detalja, potom eternity prsten u kojem su kamenčići nanizani kroz cijeli krug… Kako bi i vaš zaručnički #ringselfie bio prepoznat kao poseban, odaberite ga zajedno ili pronađite mudar način kako ćete dragom dati do znanja da je to vaš željeni prsten.

ZLATARNA DODIĆ

Svakako mu ostavite negdje nadohvat ruke prsten koje inače nosite kako bi odabrao idealnu veličinu. Za savršen selfie važno je imati i lijepu manikuru, osmišljenu pozu i, naravno, jedinstven hashtag koji će svima dati do znanja da je vaša ljubav krenula put oltara.

ZAKS

Donedavno su se vijesti o zarukama dijelile usmeno te informacijama u dnevnim novinama, no ovaj je način posebno zabavan i praktičan. Zato poželite prsten, dočekajte ga s osmijehomi pokažite ga – neka vaše pripreme za dan vjenčanja počnu u punom sjaju.

ZLATARNA DODIĆ

Naslovna fotografija MIHOCI STUDIOS, STORY VJENČANJA

Sve za vaše vjenčanje