Kako u odijevanju, tako i u stilu make upa i frizure dominantna je blaga dramatičnost. Nova ljepota pomalo je nestvarna, hladna i nedostupna, ali zato što nije slatka i koketna nije manje lijepa. Naprotiv! Elegancija i jednostavnost lica i frizure stvaraju sliku prave, bezvremene, iako pomalo suzdržane ljepote.

Dizajneri žensko lice ističu vrlo blijedim i hladnim tonovima kojima dodaju snažan tamni kontrast.

U trendu je potpuna dominacija ocrtavanja očiju, olovkom i sjenilom, a i precizno definiranje linije usana. Naravno, ponekad oboje, a katkad licem dominiraju ili usne ili oči.

Dominantan je trend tamnocrvene, tj. bordo. Tamno, glamurozno osjenčane oči te bogati ruž djeluju elegantno i nestvarno uz blijedi ten, a samo tračak transparentnog rumenila osvježit će ovaj look. Takav make up zbog svoje je elegancije vrlo prihvatljiv i za vjenčanja, a bordo boja osigurava odmoran i elegantan izgled lica. Plavušama uz ovakav make up izvrsno pristaje blijedo siva boja, poput dima, ili pudera, trenutno ultramoderne boje s modnih pista.

Drugi dominantni trend također se može odlično ukomponirati u vjenčani stil – tamno, gotovo crno osjenčane oči uz dodatno istaknute trepavice te blijeda usta. Takav look nije agresivan ni dramatičan, ali svakako je elegantan.

Kada je o frizurama riječ, ravno, blistavo začešljana kosa svakom će licu osigurati dozu elegancije i suvremenog izgleda. Mekani uvojci su iza nas, a primat su zauzele jednostavne zaglađene forme.

Sve za vaše vjenčanje