Uz brojne vijesti vezane uz globalnu situaciju uzrokavanu koronavirusom u svijetu vjenčanja jedna se posebno ističe, a to je novost da će svjetski poznati brend Pronovias Group, inače vodeći proizvođač luksuzne mode za vjenčanja – donirati vjenčanice svim budućim mladenkama koje su zaposlenice u bolnicama koje se suočavaju s izazovima na prvoj liniji borbe protiv COVID-19. Pronovias Group je ovaj program započela provoditi u Kini početkom godine i time posebno obradovala liječnice i medicinsko osoblje a sada je trenutak kada se istom gestom žele zahvaliti i budućim mladenkama diljem svijeta. Ovim činom ova kompanija želi na njihovoj bezrezervnoj borbi i osobnoj predanosti u borbi protiv pandemije. Umjetnička direktorica Pronovias Grupe Alessandra Rinaudo osmislila je kolekciju pod nazivom “THE HEROES COLLECTION” u koju su odabrane lijepe i jedinstvene vjenčanice.

“Čast je iskazati podršku te tako podići svjesnost za sve žene koje daju najbolje od sebe u ovoj borbi.” dodala je Rinaudo.

Alessandra Rinaudo

Uz slogan #LoveConquersAll, Pronovias Group želi dijeliti poruku ljubavi i nesebičnosti u ovim vremenima obojanim nesigurnošću, stresom uz nadu da će se mladenke uskoro moći veseliti svojim vjenčanjima. Sve buduće mladenke koje su i medicinsko osoblje i pomažu u ovoj krizi svoju haljinu mogu potražiti do kraja kolovoza 2020. A THE HEROES kolekcija će biti dostupna u flagship Pronovias salonima – Španjolska (Barcelona, Madrid -Velázquez, Sevilla), Italija (Rim, Milano), Francuska (Pariz, Lyon, Marseille), Portugal (Lisbon), Ujedinjeno Kraljevstvo (London), SAD (New York, Los Angeles, Miami, Houston) i Meksiko (Mexico City). Te u svim Nicole salonima u Italiji. 

Sve za vaše vjenčanje