Zasigurno ste primjetili da se zadnjih godina celebrity parovi na svojim vjenčanjima ističu i po jednom modnom detalju – jaknama. Bez obzira da li su od trapera ili kože ili čak krojene od vrlo sjajnih tkanina, te su jakne apsolutni modni trend. I ne, ne odabiru ih samo rock n’ roll zvijezde, već svi oni koji i inače vole odmak od klasike. Nedavno vjenčani Zoë Kravitz i Karl Glusman oduševili su jednakim jaknama na čijim su leđima bili portreti– na njegovoj njezin portret a na njezinoj – njegov. Apsolutni match! Ispod crteža isticao se potpis “Just Married”, a za priču o jaknama odgovorna je bliska prijateljica para koja je i osmislila svaki detalj.

 

A obožavateljima jakni s wedding natpisom pridružili su se i Haley i Justin Bieber. Oni su pred samo vjenčanje pokazali svoje identične Celine crne kožne jakne s natpisom “Wife” i “Husband” urešene zakovicama.

Dan nakon kraljevskog vjenčanja princeza Eugenie je osvanula u rozoj svilenoj jakni moto stila s izvezenim natpisom na leđima “Mrs. Brooksbank” a glumica Hilary Swank oduševila je kada su se ona i suprug Philip Schneider pojavili u taper jaknama s natpisom “Philary,”, izvezenim kolibrićem i datumom vjenčanja.

A nezaboravni su uvijek modno zanimljivi Kim Kardashian West i Kanye West kada su osvanuli u jaknama s natpisima “Just” i “Married” na vlastitom vjenčanju. Njihove jakne potpisuje umjetnik Wes Lang.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Instagram / Profimedia

Sve za vaše vjenčanje