Specijalni gost revije bio je Boris Banović koji je manekenke odjenuo u svoju nedavno predstavljenu žensku liniju, a brojni posjetitelji zanimljivog modnog događaja bili su oduševljeni ovim savršenim spojem.

“Högl Shoe Fashion je već petu godinu u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni što su naše trgovine u Westgateu i Ilici postale nezaobilazne adrese za sve poklonice dobrih cipela. Kao što možete vidjeti na našim policama, Högl i ove sezone nastavlja s odličnom strategijom: klasični modeli koji nikada ne izlaze iz mode i moderna linija koja će osvojiti sve trendseterice. Imamo, dakle, za svakog ponešto! Volimo se pohvaliti činjenicom da smo zasigurno jedina trgovina u kojoj se često dogodi da zajedno biraju i kupuju čak tri generacije.” – riječi su kojima se gostima obratila voditeljica Högla Sanja Faber.

Karmela Vukov-Colić sjajno je odradila posao voditeljice naglasivši kako se poput svake žene divno osjeća okružena vrhunskim cipelama, a za glazbu se pobrinuo saksofonist i skladatelj Jakša Jordes koji je svojom majstorskom svirkom rasplesao uzvanike. Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia pojačane Sandrom Šerbec i Meri Benčić koja je prije par dana ponijela titulu prve pratilje Miss Univers Hrvatske. Frizure je kreirala Biserka Juranić, a za šminku je bila zadužena Zdenka Mihelj.

Među mnogim dragim gostima na reviji su bile prisutne i modne stručnjakinje Eva Misirača i Ana Bacinger, direktorica modne kuće Nebo Nada Hristić Djurić i dizajnerica Ana Brajković te vlasnica modne agencije Livija Butući. Davorka Pšenica, laburistička kanditatkinja za EU parlamet uživala je u reviji i druženju s Karmelom Vukov-Colić, a prigodu za razmjenu iskustva s nenadmašnim autoritetom kad je riječ o modi i ljepoti – Tihanom Harapin Zalepugin, iskoristile su Maja Kuljiš i Iva Loparić Kontek iz direkcije izbora Miss Hrvatske.

Sve za vaše vjenčanje