Popularni glumac Amar Bukvić uskoro više neće biti na popisu najpoželjnijih hrvatskih neženja. Polovicom lipnja vjenčane zavjete će izmijeniti sa zaručnicom Almom Vukičević s kojom obavlja i posljednje pripreme. Vjenčanje će se održati u Zagrebu, a budući mladenci još uvijek ne žele otkrivati pojedinosti oko mjesta vjenčanja i uzvanika koji će im se pridružiti u proslavi.

Jedna od najvažnijih odluka prije samog vjenčanja je i izbor vjenčanog prstenja koje ostaje kao trajan podsjetnik na prve dane zajedničkog života kao i na zavjete koje su tom prigodom izrekli. Potragu za bezvremenskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom Amar i Alma su bez puno premišljanja okončali u Centru vjenčanog prstenja Zlatarne Celje u zagrebačkom Arena Centru, a u izboru su im pomogli educirani djelatnici.

I glumac i njegova djevojka vole minimalistički stil pa su odabrali vjenčano prstenje iz kolekcije Pure koje dodatno naglašava eleganciju i profinjeni ukus mladog para.

»Moram priznati da jedva čekam vjenčanje i zasad ne osjećam nikakvu tremu. Alma i ja smo svaki dan sve više usklađeni što će vjenčanje samo dodatno potvrditi. Unatoč svojim glumačkim obavezama rado sudjelujem u pripremama, a jedna od onih koje me najviše vesele je i biranje vjenčanog prstenja. S obzirom na bogatu ponudu Zlatarne Celje mislio sam da će nam biti teško odabrati, no kako se dobro poznajemo naše prstenje smo vrlo brzo prepoznali«, izjavio je mladi glumac.

Njegova zaručnica Alma za sebe je odabrala i naušnice od crvenog zlata i ametista iz kolekcije Smokey koje će nositi na vjenčanju.

Mladi glumac Amar Bukvić trenutačno radi na pripremama za dvije nove predstave, »Romeo i Julija« za Dubrovačke ljetne igre, te »Hrvatski Bog Mars« u svom matičnom kazalištu GDK Gavella, a široj javnosti je poznat po ulogama u domaćim serijama »Stella« i »Zora dubrovačka«.

U Centru vjenčanog prstenja Zlatarne Celje mladenci mogu birati svoje prstenje među brojnim kolekcijama unikatnog dizajna, vrhunske kvalitete i bezvremenske ljepote. Zlatarna Celje mladencima za kupnju vjenčanog prstenja poklanja i pjenušac obogaćen zlatnim česticama.

Sve za vaše vjenčanje