Upravo su takve prelijepe Freywille pašmine s dva lica. Izrađene od najfinije prirodne kašmirske vune i svile, ističu se nježnošću i vrhunskom izvedbom ručnog tkanja. Kašmirska vuna za Freywille pašmine dobiva se od himalajskih koza. Na glasu je kao vrlo vrijedna i skupocjena životinjska dlaka koju karakterizira mala težina i divni svilenkasti sjaj, a i odličan je izolator topline. Pored iznimne kvalitete, Freywille pašmina se izdvaja po originalnom umjetničkom dizajnu. Intenzivne i jarke boje diskretno otkrivaju filozofsku poruku koju nosi motiv Sfinge, simbol kreativnosti i mašte.

Bezbroj je načina na koji možete nositi ovo nježno Freywille umjetničko djelo: opušteno vezano oko vrata, elegantno prebačeno preko dekoltea ili blago spušteno na ramena. Ogrnite se daškom luksuza i uživajte ove zime u najtoplijem zagrljaju predivne Freywille pašmine.

Uz nezaobilazne pašmine, oduševljava i novi Freywille sat Helena – spoj vrhunskog satnog mehanizma i raskošnog bečkog nakita. Zavodi ženstvenim šarmom i umjetničkim duhom. Prelijepa luneta od savršenog umjetnički oslikanog emajla okružuje čelično kućište sata unutar kojeg je smješten klasični brojčanik od svjetlucavog sedefa . Oblikujući siluetu divnog cvijeta u cvatu, ovo malo umjetničko djelo zrači osobnošću i individualnošću omogućujući da se poigrate kombiniranjem dizajna svoje najdraže Freywille kolekcije s različitim upečatljivim bojama kožnog remena. Ime ovog sata inspirirano je legendom iz antičke Grčke o divnoj Heleni, najljepšoj ženi tog doba. Slavi žensku ljepotu, te simbolizira čistoću i gracioznost. Jedinstvenim oblikom i dizajnom donosi potreban dašak elegancije baš svakoj odjevnoj kombinaciji.

Sve za vaše vjenčanje