Trussardi, koji je više od 100 godina simbol talijanske kvalitete i inovacije, i De Rigo Vision S.p.A., vodeća svjetska grupacija u području proizvodnje naočala, potpisali su licencni ugovor koji je od iznimnog značaja za dizajn, proizvodnju i globalnu distribuciju Trussardi kolekcija optičkih i sunčanih naočala. Brand Trussardi globalno je poznat po vrhunskoj kvaliteti, eleganciji i eksperimentiranju u svijetu mode, hrane i dizajna. Uz luksuzan asortiman odjeće i modnih dodataka te posebne linije Tru Trussardi i Trussardi Jeans, grupa neprestano obogaćuje ponudu novim kolekcijama, istovremeno se izdvajajući i kao jedan od prvih modnih brandova koji aktivno radi u industriji hrane.

Trussardi kolekcije karakterizira stil koji je istovremeno snažan i diskretan, te klasičan luksuz kojem se pridaje moderan i originalan zaokret. Linije sunčanih i optičkih naočala obilježene su jasnim i jednostavnim linijama, a posebno se izdvajaju materijalima i oblicima koji tvore savršenu kombinaciju elegancije, udobnosti i posvećenosti detaljima.

Sketches Trussardi Eyewear (1)Sketches Trussardi Eyewear (2)

Michele Aracri, glavni izvršni direktor De Rigo Vision S.p.A. izrazio je zadovoljstvo novom suradnjom: „Vrlo smo ponosni na novo partnerstvo s Trussardijem, prestižnom kompanijom s bogatom poviješću. Rezultat ove suradnje je kolekcija naočala koja se izdvaja profinjenim stilom i dizajnom, savršeno povezujući vrijednosti naše dvije kompanije.“.

Tomaso Trussardi, glavni izvršni direktor Trussardi Grupe dodao je: „De Rigo Vision je naš idealan partner: obje su tvrtke obiteljske s istim poduzetničkim pristupom. Od samog početka, naša je suradnja iznimno produktivna te sam uvjeren da će naše partnerstvo biti uspješno i dugotrajno.“ .

Nove kolekcije za 2016. bit će distribuirane kroz prodajnu mrežu tvrtke De Rigo Vision, koja obuhvaća najprestižnije optike i robne kuće diljem svijeta, te u Trussardi trgovinama.

Sve za vaše vjenčanje