Sjajan modni doživljaj za goste ali i za brojne prolaznike na Ilici priredio je Högl Shoe Fashion predstavljajući svoju atraktivnu kolekciju za proljeće/ljeto.

Tematski podjeljena na „City“, „Casual“ i „Butterflight“ nova kolekcija glasovitog austrijskog brenda donosi veliki raspon modela od klasičnih, elegantnih cipela preko trendovskih tenisica i mokasina do glamuroznih sandala. Högl je adresa na kojoj vrlo često zajedno kupuju čak tri generacije, a ponuda koja ove sezone mami s polica trgovina u Ilici 12 i u Westgateu pokazuje da će taj trend nastaviti.

Uz popularne „hoglice“ manekenke modne agencije Talia nosile su Emmie – haljine s porukom dizajnerice Katarine Džale i nakit Diane Zelmanović, šminku je osmislila Zdenka Mihelj, a za frizure se pobrinuo vrhunski tim salona Studio Marcela.

Operna diva Sandra Bagarić je uz klavirsku pratnju supruga Darka Domitrovića izvela dvije operetne numere i razveselila goste šarmantnim i duhovitim crticama o neizmjernoj ljubavi koju žene osjećaju prema cipelama. Modni kritičar i specijalist ortoped Nenad Korkut osvrnuo se na povijest cipela, a iznimno zanimljiv dio njegovog izlaganja bio je stručne naravi – o tome kako odabrati pravu cipelu i koje se opasnosti za tijelo kriju u preniskim ili previsokim potpeticama.

Sandra Bagari¦ç_Sanja faber_Nenad Korkut
Sandra Bagarić, Sanja Faber, Nenad Korkut

Högl Store u Ilici 12 bio je premali za sve poklonice dobrih cipela, a među drgaim gostima bile su i dizajnerice Martina Felja i Vedrana Šehagić, spisateljica Sanja Pilić, fotografkinja Vladimira Spindler, modne agentice Tihana Harapin Zalepugin i Livija Butući, misica Antonija Gogić, stilistica Alma Premerl Zoko, blogerice Ana Sienna Belić i Ivana Dobrovoljec, sopranistica Buga Marija Šimić, biologinja Josipa Dragun, Dinamova direktorica za međunarodne odnose Amra Peternel te poduzetnica Ivančica Pahor i njena lijepa kćer Una.

Vladimira Spindler_Sanja Pili¦ç
Vladimira Spindler_Sanja Pilić
Vedrana +áehagi¦ç_Martina Felja
Vedraha šehagić_Martina Felja
Sanja Pili¦ç_Tihana Harapin Zalepugin_Katarina D+żale
Sanja Pilić_Tihana Harapin Zalepugin_Katarina Dżale

modeli 10

modeli 9

modeli 8

modeli 7

Fotografije: Domagoj Biondić

Sve za vaše vjenčanje