Nova godina, nove prilike za modne užitke!

Za nama je zbunjujuća i izazovna 2020. Za nama je godina u kojoj smo stekli iskustvo da je moguće zaustaviti cijeli svijet, otkazati i odgoditi brojna vjenčanja diljem svijeta, godina u kojoj smo naučili da modna pravila više ne vrijede. Ali znamo da ljubav nije otkazana, kako prema partneru tako i prema modi te uživanju u planiranju budućeg vjenčanja. Zato, da bi zajednički, na zabavan način, zakoračili u 2021. budućim mladenkama donosimo modne vizije koje više nego ikada prije spajaju modne stilove, otvaraju vrata u smjeru modne slobode ali i koja podsjećaju da je moda tu, vama na odabir.

Pa tako bez obzira da li će vaše vjenčanje biti veliko ili malo, dnevno ili uz sjaj svijeća, destinacijsko ili klasično, ne zaboravite na to koliko je vjenčana moda odraz stila, osobnosti te postulata visoke mode. Pa krenimo!

Dobro je poznato da je u svijetu vjenčane mode čipka uvijek u trendu. Ali novo je to što čipka u godini pred nama priča novu priču, kako motivima takoi samim tehnikama proizvodnje. Floralni motivi, geometrijski oblici, upečatljivi motivi, dojam ručnog rada, sve je to u sezoni pred nama in. Čipka se savršeno uklapa u svaki modni stil, tako da za romatičarke nije upitno da li će pronaći svoj savršeni čipkasti outfit.

Ovo su neki od modela koji su privukli našu pažnju!

Elizabeth Fillmore
Temperley London
Naeem Khan
Lihi Hod
Atelier Pronovias

 

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja press / otvorna fotogrfaija Elizabeth Fillmore

Sve za vaše vjenčanje