Nova godina, nove prilike za modne užitke!

Za nama je zbunjujuća i izazovna 2020. Za nama je godina u kojoj smo stekli iskustvo da je moguće zaustaviti cijeli svijet, otkazati i odgoditi brojna vjenčanja diljem svijeta, godina u kojoj smo naučili da modna pravila više ne vrijede. Ali znamo da ljubav nije otkazana, kako prema partneru tako i prema modi te uživanju u planiranju budućeg vjenčanja. Zato, da bi zajednički, na zabavan način, zakoračili u 2021. budućim mladenkama donosimo modne vizije koje više nego ikada prije spajaju modne stilove, otvaraju vrata u smjeru modne slobode ali i koja podsjećaju da je moda tu, vama na odabir.

Pa tako bez obzira da li će vaše vjenčanje biti veliko ili malo, dnevno ili uz sjaj svijeća, destinacijsko ili klasično, ne zaboravite na to koliko je vjenčana moda odraz stila, osobnosti te postulata visoke mode. Pa krenimo!

Volumen je i dalje nezaobilazan trend u svijetu vjenčane mode ali ono što nas očekuje u 2021. je nova dimenzija volumena! Lepršav, dominantan, lagan, dojmljiv, ultra romantičan… volumen se zavukao u sve stilove vjenčane mode. U rukave, suknje, povlake, velove… a nas posebno oduševljava volumen u volanima.

Nosivost, precizna slojevitost i izuzetna fotogeničnost – samo su neke od odlika ovog stila. I zapamtite, ništa skormno, nosi se XL doživljaj!

Oscar de la Renta
Giambattista Valli
Pronovias
Kaviar Gauche

 

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja press / otvorna fotografija Atelier Pronovias

Sve za vaše vjenčanje