Nova godina, nove prilike za modne užitke!

Za nama je zbunjujuća i izazovna 2020. Za nama je godina u kojoj smo stekli iskustvo da je moguće zaustaviti cijeli svijet, otkazati i odgoditi brojna vjenčanja diljem svijeta, godina u kojoj smo naučili da modna pravila više ne vrijede. Ali znamo da ljubav nije otkazana, kako prema partneru tako i prema modi te uživanju u planiranju budućeg vjenčanja. Zato, da bi zajednički, na zabavan način, zakoračili u 2021. budućim mladenkama donosimo modne vizije koje više nego ikada prije spajaju modne stilove, otvaraju vrata u smjeru modne slobode ali i koja podsjećaju da je moda tu, vama na odabir.

Pa tako bez obzira da li će vaše vjenčanje biti veliko ili malo, dnevno ili uz sjaj svijeća, destinacijsko ili klasično, ne zaboravite na to koliko je vjenčana moda odraz stila, osobnosti te postulata visoke mode. Pa krenimo!

Duboko otvorena leđa nisu novost, ali je novo što se značajan broj modela vjenčanica za 2021. odlikuje upravo otvorenim leđima. Bez obzira koliko su sprijeda jednostavne i klasične, vjenčanice otvorenih leđa ostavljaju bez riječi. Pa tako leđa bez obzira koliko su otvorena postaju mjesto dizajnerskog začina. Zavirite u fotografije dizajnerskih kolekcija koje će buduće mladenke rado nositi.

Pronovias
Atelier Pronovias
Jesus Peiro
Poesia Sposa
Marylise

Više o bridal modnim trendovima otkrijte na modnim stranicama Story vjenčanja.

 

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja press / otvorna fotografija Atelier Pronovias

Sve za vaše vjenčanje