Nova godina, nove prilike za modne užitke!

Za nama je zbunjujuća i izazovna 2020. Za nama je godina u kojoj smo stekli iskustvo da je moguće zaustaviti cijeli svijet, otkazati i odgoditi brojna vjenčanja diljem svijeta, godina u kojoj smo naučili da modna pravila više ne vrijede. Ali znamo da ljubav nije otkazana, kako prema partneru tako i prema modi te uživanju u planiranju budućeg vjenčanja. Zato, da bi zajednički, na zabavan način, zakoračili u 2021. budućim mladenkama donosimo modne vizije koje više nego ikada prije spajaju modne stilove, otvaraju vrata u smjeru modne slobode ali i koja podsjećaju da je moda tu, vama na odabir.

Pa tako bez obzira da li će vaše vjenčanje biti veliko ili malo, dnevno ili uz sjaj svijeća, destinacijsko ili klasično, ne zaboravite na to koliko je vjenčana moda odraz stila, osobnosti te postulata visoke mode. Pa krenimo!

Kraće haljine i vjenčanice nisu novost u svijetu vjenčane mode ali u godini pred nama, čini se, bit će popularnije nego prije. Razlog je jednostavan, velike i raskošne ceremonije zamijenile su jednostavnija ali i dalje vrlo chic civilna vjenčanja, a upravo su vjenčanice i haljine do gležnja, polovice listova, do koljena ili mini dužine odličan odabir. Jednako tako, ovaj tip vjenčanica odličan je i za after party, elopement te vjenčanja u prirodi. Za istaknuti je kako odabir vjenčanice midi ili mini ne znači manje već ukazuje na odabir u skladu s prigodom te osobnošću a naš je savjet da taj odabir svakako začinite detaljima. Dugačke rukavice, raskošni veo? Svakako!

Kaviar Gauche
Kaviar Gauche
Lela Rose
Lela Rose
Lela Rose
Rime Arodaky
Alexander McQueen

 

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja press / Profimedia

Sve za vaše vjenčanje