Silueta – predivna linija ovog modela je linija slova A. Ova haljina, uska u ramenima te široka pri kraju suknje, inspiracija je za brojne varijante ovog jednostavno lijepog kroja i danas najtraženijeg modela vjenčane haljine.

Izrez – gornji dio haljine bez naramenica odlično pristaje ženama s većim poprsjem i jačim ramenima dok se ne preporučuje onima sitne građe. Sam oblik izreza daje na ženstvenosti predivno oblikujući dekolte.

Okomiti rez – vertikalni šavovi mjesto su spoja dijelova haljine, čarobna linija koja vizualno izdužuje figuru. Mogu se nalaziti samo na gornjem dijelu ili se pružati cijelom dužinom haljine i pravi su saveznik ženske ljepote.

Vez – kroz razne motive stvara haljinu potpuno zaodjenutu posebnošću čineći je raskošnom na sasvim jednostavan način. Vez je oduvijek u modi!

Tkanina – naš prijedlog je duechesse svila – čvrsta tkanina visokog sjaja koja haljinu čini dostojanstvenom, a tijelo obavija elegancijom. Vez i detalji na tkanini oblikovat će haljinu u svojevrsno remek-djelo.

Dužina – haljine A linije su predivne kao u mini tako i u punoj dužini. Puna dužina je idealna jer naglašava liniju, a cipelama daje polet za plesne korake.

Sve za vaše vjenčanje