Uzbuđenje zbog odabira vjenčanice neponovljiv je osjećaj, onaj koji vas veseli zbog mogućnosti isprobavanja brojnih modela ali i onaj koji vas i plaši, jer kako odabrati samo jednu savršenu vjenčanicu?! Da, mogućnosti su stvarno brojne, vjenčana moda i danas, bez obzira na post korona uvjete pruža budućim mladenkama uvid u stvarno posebno modno carstvo. Ali kako bi smanjili i relan osjećaj zamora, jer probavanje vjenčanica nije lak posao, donosimo savjete koji će vam biti od praktične pomoći i koji će vam pružiti smjer o stilu haljine koji želite. Krenite od planiranja termina kada ste u mogućnosti posjetiti salone vjenčanica ali prije toga odradite zanimljiv domaći uradak kroz 5 koraka.

Zavirite u Pinterest svijet

Da, Pinterest je još uvijek savršeno mjesto za inspiraciju, pretraživanje svijeta vjenčanica. Obratite pažnju na ukupni dojam modela koji vas privlače, na suknju, rukave, izrez dekoltea… jednostavnom metodom sviđa mi se / ne sviđa mi se odabrane modele pospremite u folder u vašem mobitelu ili na osobnom Pinterest profilu. Od odabranih modela pokušajte pronaći poveznicu koja je i razlog zašto ste odabrali baš te modele. Vidjet ćete, upravo će ti elementi biti od velike pomoći kada krenete i u stavrno isprobavanje modela haljina.

Perfect Match

Vrijeme i mjesto planiranog vjenčanja, boje, detalji, stil vjenčanja koje planirate – sve je to i više nego povezano i s izgledom vaše buduće vjenčanice. Jer haljina mora biti dio cjeline a opet ona koja će istaknuti vas i vašu osobnost. Razmislite o klasičnoj princeza haljini ukoliko volite i birate klasiku, boho stilu ukoliko planirate vjenčanje na otvorenom, jer I u tim poveznicama je ključ za perfect match.

Savršena silueta

Budite otvoreni prema ideji probavanja različitih modela jer neki od modela haljina bi vas mogli iznenaditi. Ali ujedno budite iskreni sami sebi te u skladu s vašom tjelesnom građom, željama i mogućnostima se gradi savršen izgled na dan vjenčanja. Profesionalci će vam biti od velik epomoći jer procjenom vas i vašeg izgleda ponudit će najbolj emodele u stilu koji priželjkujete. Poslušajte njihove savjet!

Stvar je i u boji

Upravo je boja važan detalj pri odabiru vjenčanice. A nijansi bijele, bež i ružičaste čine pojedine vjenčanice još prikladnijima i to prvenstveno zbog vašeg tona kože. Probajte više nijansi i kada otkrijete onu savršenu ne lutajte dalje jer u ovome se setalju krije magija vašeg lijepog bridal izgleda.

Ne zaboravite ostati svoji

Drage buduće mladenke, ne zaboravite da haljina mora istaknuti vas i vašu ljepotu. Pri odabiru uvijek imajte na umu da u haljini morate uživati, I da u vjenčanici morate izgledati kao najbolja verzija same sebe. Ne vaše najbolj eprijetljice, slavne osobe ili modela iz kataloga. Važna je inspiracija ali još važniji vaš nutranji glas koji vam poručuje da li je odabrana haljina stvarno vaša. Uživajte u odabiru i ne radite kompromise, slijedite osjećaj srca.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Pronovias

Sve za vaše vjenčanje