Razdoblje zime može biti izuzetno zahtjevno kada su u pitanju suha i osjetljiva koža. Čak i normalna koža koja tijekom godine nema većih zahtjeva, dolaskom niskih temperatura često postaje suha i dehidrirana, te joj je potrebna jača njega, nego tijekom godine. Nasreću, postoji nekoliko načina kako zaštititi kožu od isušivanja i pružiti joj savršen osjećaj ugode i u hladnim zimskim danima.

 Nabavite ovlaživač zraka

Suhi zrak u zagrijanim prostorijama predstavlja glavni razlog isušivanja kože zimi. Nedostatku vlage u prostorijama doskočite uz pomoću ovlaživača, a poslužit će i posudica s vodom na radijatoru, pogotovo u spavaćoj sobi jer se tijekom regeneracije kože u snu ubrzava gubitak vlage iz kože pa je proces isušivanja još jači.

 Pazite kako čistite kožu

Uvijek koristite sredstva za čišćenje koja ne sadrže sapun i ne isušuju kožu – poput mlijeka za čišćenje, micelarne vodice ili gelova za umivanje s biljnom čistećom bazom.

Također, ako umivate lice, izbjegavajte vruću vodu koja dodatno isušuje kožu, već lice umivajte mlakom do hladnom vodom koja potiče cirkulaciju i blistav sjaj tena.

Zaštitite se od hladnoće!

Niska temperatura smanjuje količinu sebuma koji štiti i podmazuje kožu. Bez sebuma koža postaje suha i sklona perutanju. Stoga prije svakog izlaska na hladnoću, nanesite bogatu kremu na lice koja će stvoriti zaštitni sloj na koži i spriječiti gubitak vlage.

Odlučite se za hranjiviju njegu!

Čim primjetite da vam koža postaje suha i zategnuta, vrijeme je za bogatiju kremu za lice od one koju inače koristite. Dragocjena biljna ulja i maslaci obnavljaju hidrolipidni sloj kože i pomažu u jačanju kožne barijere.

ZA TRENUTNO OSJEĆAJ UGODE

Bogata njega koja ne masti kožu, neodoljivo ugodna i hranjiva Rêve de Miel® Dnevna iznimno umirujuća krema za lice, obavija kožu lica poput hranjivog plašta i donosi joj obilje njege i ugode.

Bogata lipidima dragocjenih biljnih ulja suncokreta, makadamije i slatkog badema ova dnevna krema intenzivno hrani kožu, dok ju ekstrakt ječma, arganovo ulje i shea maslac umiruju.

Obilje vitamina E štiti kožu od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

NOĆNA GOZBA ZA ISUŠENU KOŽU

Noću svaka koža, pogotovo suha, treba dodatnu njegu koja će potaknuti regeneraciju stanica i obilno nahraniti kožu.

Rêve de Miel® Noćna iznimno ugodna krema za lice obilno hrani i štiti kožu te zahvaljujući proteinima bijelog boba djeluje stimulira regeneraciju stanica kože tijekom sna.

NUXE RDM Dnevna krema

Sve za vaše vjenčanje