Raskošni slap plavetnih tonova iz pariške fontane. Beskonačna modrina neba i mora.

Nadahnjujući se pariškim vrtom Tuileries i marokanskim perivojem Majorelle, Yves Saint Laurent odaje počast raskošnom nasljeđu boja. Slavi boju s tisuću varijacija, koje oblikuju svjetlo na dosad neviđeni način.

Lloyd Simmonds ovog se ljeta prepušta plavetnilu koje je Saint Laurentu toliko priraslo srcu. Keramika celadon, vrt Majorelle, Cikladsko otočje… Za LJETNI LOOK pronašao je nadahnuće u kretnjama vode koja zrcali sunce i u igri kontrasta chiaroscuro, koja slavi plavu boju oplemenjenu komplementarnim bojama.

Žarke boje, moderni kontrasti i upečatljiva azurna boja nadopunjuju se s nježnom oker nijansom na očima. Narančasta i fuksija na usnama i obrazima tvore vibrantni duo koji savršeno odgovara noktima u plavoj boji keramike celadon.

U LJETNOM LOOKU za 2014., hladna senzualnost plave boje eksplodira u vrućini ljeta.

PREMIJERA PALETE COUTURE

Yves Saint Laurent za ljetni look 2014. nudi potpuno novu, neodoljivu PALETU COUTURE, oblikovanu kroz prizmu vrhunskog modnog dizajnera: harmonija 5 boja u prekrasnoj kutijici s prepoznatljivim znakom YSL.

PALETA U ČAST HALJINE MONDRIAN
Reinterpretirajući kultne kodove YSL, nova paleta COUTURE svojim vrhunski dizajniranim linijama, grafičkim oblikovanjem i igrom boja odaje počast legendarnoj haljini Mondrian, koju je kreirao Monsieur Saint Laurent. Kroz savršene linije i upečatljivi naziv slavi se umjetnost boja, zahvaljujući formuli nove generacije i prepoznatljivoj paleti boja.

OČI KAO UMJETNIČKO DJELO
Vrhunska formula PALETE COUTURE na kapcima stvara jednolik i gust sloj 5 komplementarnih nijansi koje se mogu kombinirati na bezbroj načina.

KOLEKCIJA LJETO 2014.

PALETE COUTURE u ljetnoj verziji za 2014. dolazi u redizajniranoj zlatnoj kutijici ukrašenoj prozirnim slojem kroz koji, u upečatljivoj vodoravnoj liniji, tirkizna i zlatna eksplodiraju u uzbudljivoj igri pijeska i vode. Legendarni logo Cassandra ovdje je poput pečata na ljetnoj razglednici, obavijen modrinom. Logo otkriva sklad triju boja morskog plavetnila, poput onih iz perivoja Majorelle, keramike celadon ili dubina Egejskog mora – u kontrastu s dvjema sunčanim nijansama, savršenom ružičastom i vrućom koraljnom. Toplo/hladni akord, poput igre sunčanih zraka na vodi, za oči na vrhuncu ljeta.

NOVI BABY DOLL KISS&BLUSH
DVOSTRUKA IGRA ZA LJETNE UŽITKE

Yves Saint Laurentova Baby Doll KISS&BLUSH predstavlja sasvim novu igru bojama za nanošenje na usne i obraze – u jednom proizvodu. posve novu igru bojama. Baby Doll KISS&BLUSH je hibridna inovacija i kultni proizvod – nova, intuitivna, zabavna i izrazito osjetilna gesta koja licu daje svjež i moderan izgled.

Sve za vaše vjenčanje