Čarolija Pariza pretočena je u nove NUXE blagdanske poklon-setove, savršene poklone za svaku ženu.

Magic of Paris poklon-set – čudesna tajna ljepote krije se u ovom neodoljivom poklon-setu, obavijenom kultnim Prodigieux® mirisom.

Ovaj bogati set sadrži potpunu njegu za lice i tijelo – hidratantnu Crème Prodigieuse® kremu s dragocjenim antioksidansima od 40 ml, slasni Prodigieux® Uljni gel za tuširanje od 100 ml i kultno Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje od 100 ml. A da bi ovaj divni ritual ljepote bio potpun, u setu se nalazi i mirisna svijeća očaravajućeg Prodigieux® mirisa.

magic_of_paris_set

Cijena Magic of Paris poklon-seta: 378,86 kn

Prodigieux® Parfem poklon-set – neodoljiv paket glamuroznog pakiranja, inspiriran je očaravajućim Prodigieux® mirisom.

Za sve ljubiteljice Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema, ovaj poklon set omotan elegantnom satenskom vrpcom predstavlja savršen božićni poklon. Senzualni trag NUXE mirisa grije našu dušu s dva dragocjena proizvoda – Prodigieux® le parfum Čudesnim parfemom od 50 ml i Prodigieux® Lait Parfumé Mirisnim losionom za tijelo od 200 ml.

prodigieux_parfem_set

Cijena Prodigieux® Parfem poklon-seta: 328,32 kn

My dream poklon-set- obilje medene njege, hidratacije i Čudesnog osjećaja krije se u očaravajućem NUXE poklon-setu iz snova.

Iznimno hidratantna i umirujuća Crème Fraîche® de Beauté krema od 50 ml, zimski je ‘MUST HAVE’ za dehidriranu kožu, kultno Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje od 30 ml, glamurozna je mazalica za lice, tijelo i kosu, a medeni Rêve de Miel® Ultra-hranjivi balzam za usne točka je na i slasne zimske njege.

my_dream_set

Cijena My dream poklon-seta: 225,72 kn

 

 

Sve za vaše vjenčanje