Učinkovito djelovanje seruma u kremi SKIN∙BEST protiv znakova umora i starenja kože dokazano je kod žena s ubrzanim i zahtjevnim stilom života, zaposlenih žena i majki, te je testirano “in situ” – tijekom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. SKIN∙BEST je pružio cjelodnevni efekt zaglađivanja, ublažavajući sitne linije i ujednačavajući teksturu kože, čineći je ljepšom, s boljim tonusom.

Ključ transformacijskog učinka seruma u kremi SKIN∙BEST krije se u ekstraktima dvaju moćnih aktivnih sastojaka: alge Spiruline koja vraća energiju i ima nevjerojatno antioksidativno djelovanje, te astaksantinom bogate H. Pluvialis, u formuli koja koži trenutačno vraća energiju i uklanja nepravilnosti, istovremeno je štiteći od vanjskih agresija odgovornih za pojavu ranih znakova starenja. Ovaj serum u kremi donosi napredak u pogledu trenutačne borbe protiv znakova starenja potaknutih ekspresijama lica, djelujući od jutra do mraka.

Biothermovi stručnjaci za formuliranje tekstura sjedinili su dubinsko djelovanje seruma s njegujućim i ugodnim svojstvima kreme, što je rezultiralo inovativnom teksturom koja preoblikuje izgled kože. Tekstura kože u trenu postaje finija, a ten dobiva prirodni sjaj i energiju ; drugim riječima – koža postaje savršena.

Zahvaljujući po mjeri osmišljenom, unaprijeđenom spoju ekstrakata Spiruline i astaksantinom bogate H. Pluvialis, linija SKIN∙BEST obuhvaća baš sve: dvije dnevne kreme sa zaštitnim faktorom 15, CC kremu za brisanje znakova umora sa zaštitnim faktorom 25, balzam za cjelovitu njegu područja oko očiju te noćnu kremu za obnovu kože.

Oduvijek predvodnik kada je riječ o formulaciji teksture, Biotherm je za SKIN∙BEST razvio inovativan serum u kremi, teksturu 2 u 1 koja omogućuje dubinsko djelovanje seruma, uz njegujuća svojstva kreme koja pružaju osjećaj ugode.

Serum s dubinskim djelovanjem:

Penetracijska moć seruma koži donosi aktivne sastojke SKIN∙BEST s visokoučinkovitim djelovanjem.

Formulacija se jednostavno nanosi i ne ostavlja tragove na koži.

Njegujuća krema na površini kože:

Donoseći osjećaj ugode neposredno po primjeni, osvježavajuća i prozračna tekstura kreme stapa se s kožom i čini je mekom poput baršuna

Upravo zato je SKIN BEST idealno rješenje kod pripreme kože za veliki dan poput vjenčanja, kada mladenka treba zablistati iako je pod velikim strasom i uzbuđenjem. Preporučamo ga kao poklon za djevojačku večer.

Sve za vaše vjenčanje