Ukoliko ste i vi jedna od zaljubljenica u svijet vjenčane mode onda zasigurno odlično poznajete i modni opus slavne Caroline Herrere. Ova dama svijeta rafinirane i visoke mode povukla se iz samog dizjanerskog posla ali je svoje carstvo prepustila u ruke onih kojima posebno vjeruje. Pa je tako nedavno na tržištu predstavljena make up kolekcija s potpisom kćeri slavne Caroline Herrere, koja nosi ime baš kao i njezina majka, Carolina A Herrera. Kolekcija je to koja je nastajala čak pet godina i koja je dio modnih poslastica kolekcije jesen/zima 2020.

“Odrastala sam gledajuću u savršeno našminkane usne moje majke koja je nosila crveni ruž od mog rođenja i koja je znala našminkati se zatvorenih očiju. Ta je slika bil au mojoj glavi kada sam započela kreirati ovu kolekciju…” rekla je Carolina A Herrera, nova beauty kreativna direktorica.

Linija ruževa dolazi u velikom broju nijansi a osim po boji razlikuje se i po teksturi – mat kojoj pripada 16 nijansi, saten koju krasi 21 boja ruža te transparentna s aodabarnih 8 nijansi boja. Ono što oduševljava su predivna pakiranja ali i mogućnost kupnje samo ruža bez nove ambalaže koji se jednostavno umeće u bazu. Nama se ovo čini kao odličan dar samoj sebi ali i kumi, mami, sestri, djeverušama, osobama koje su svim srcem bile uz vas u vašim pripremama za vjenčanje.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Carolina Herrera press

Sve za vaše vjenčanje