Pitanje iz naslova i više je nego često u svijetu budućih mladenki. Zato smo za odgovor na ovo pitanje zamolili Petru Sever, vrhunsku MUA (make up artisticu) i stalnu suradnicu te kolumnisticu Story vjenčanja.

Petra odgovara:

Drage mladenke, zapamtite, probni make-up i make-up na dan vjenčanja gotovo nikad neće izgledati identično u detalj. Uzmete li u obzir da se probno šminkanje plaća jednako kao i na dan samog vjenčanja razmislite koliki vam ono prioritet predstavlja? Ukoliko se šminkate svakodnevno i imate viziju kako želite izgledati na dan vjenčanja? Kvalitetna komunikacija s odabranim profesionalcem na dan vjenčanja više je i nego dovoljna za dogovor oko svih detalja o looku koji želite postići. Pripremite par lookova koje ćete pokazati i raspraviti prije samog početka te se prepustite procesu.

Ali ukoliko se ne šminkate često i smatrate da make up nije nešto što vam ide od ruke? Probno šminkanje je u ovom slučaju nešto što bi vas moglo opustiti i pokazati vam da nećete izgledati pretjerano ukoliko se i odlučite na profesionalan pristup makeupu. Kroz probno šminkanje imate priliku isprobati razne varijacije na look koji vam se sviđa, te se odlučiti koji najviše odgovara vašem karakteru.

TEKST Petra Sever, Story vjenčanja

FOTOGRAFIJA Unsplash

Sve za vaše vjenčanje