Jeste li se ikada zapitali kolika je moć regeneracije pohranjena u Vašim vlastitim matičnim stanicama? Vaše tijelo u sebi nosi moć da regenerira i liječi tkivo, a matične stanice čine to svaki dan tijekom vašeg života. PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama, poznata kao i tretman pomlađivanja vlastitom krvlju, vodeći je zahvat koji koristi moć liječenja koju imaju trombociti i faktori rasta.

Nova metoda u Poliklinici Bagatin Cellular Matrix je nova, inovativna metoda iz švicarske tvrtke Regen Lab za pomlađivanje kože lica i ostalih dijelova tijela poput vrata, ruku i slično, a koju od sada možete pronaći i u širokoj ponudi tretmana Poliklinike Bagatin. Cellular Matrix PRP terapija pomlađivanja koristi sinergijski učinak dva vrijedna sastojka: hijaluronske kiseline i plazme bogate trombocitima. Hijaluronska kiselina (HA) je sastavni  dio naše kože, a u estetskoj medicini se koristi više od 25 godina za hidrataciju i vitalizaciju kože iznutra. Plazma bogata trombocitima (A-PRP) koja se izdvaja iz krvi koristi se u estetskoj kirurgiji, ortopediji i stomatologiji već više od 10 godina. Njena prednost  je što dovodi do povećavanja proizvodnje kolagena, poboljšava elastičnost, boju i debljinu kože. Također, aktivira stvaranje novih krvnih žila te daje koži voluminozni efekt. Plazma sadrži važne molekule poput krvnih proteina (faktore rasta), hormona i hranjivih sastojaka koji pomažu kod obnavljanja tkiva.

Cellular Matrix

Kako izgleda tretman? PRP pomlađivanje se izvodi brzo i jednostavno. Sastoji se od uzimanja male količine krvi koja se potom centrifugira i ujedno pomiješa s hijaluronskom kiselinom. Tako dobivena plazma se malim i nježnim ubodima unosi u kožu. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a potpuni se efekt očekuje tijekom sljedećih mjeseci zbog procesa stvaranja novog kolagena i elastina. U tom razdoblju koža se revitalizira, postaje sjajnija, elastičnija i vidno pomlađena. Nakon PRP tretmana slijedi Dermapen terapija mikroiglicama koja pomaže kod boljeg prodiranja vrijednih sastojaka završne maske. Dermapen je osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Poliklinika Bagatin

Je li tretman siguran? PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama je jednostavan i siguran tretman. S obzirom da se sastojci za tretman izvlače iz vaše krvi, ne postoji mogućnost prijenosa bolesti, alergija ili imunoloških reakcija. Organizam se može sam izliječiti ili oporaviti ako mu dajemo ono što mu je potrebno, a ubrizgavanje vlastitih matičnih stanica je jedan od najboljih načina. Zato je PRP terapija matičnim stanicama danas jedna od najpopularnijih metoda pomlađivanja.

Ako se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije obratite se osoblju Poliklinike Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr.

Sve za vaše vjenčanje