Na čelu najveće regionalne kozmetičke kuće Kozmetika Afrodita punih je 50 godina njena osnivačica, Danica Zorin Mijošek. S ovom smo fascinantnom ženom razgovarali o poslu, uspjehu, prirodi, ljepoti i, naravno, kozmetici. Dotakli se prve kreme od kamilice, ali i slavljeničke Pure GOLD Divine linije s česticama zlata

Ima neka tajna veza između žena (svih dobi) i Kozmetike Afrodita. Žene znaju o čemu govorimo! O nečemu uistinu posebnom. Riječ je, naime, o dugoj i sretnoj vezi koja, eto, bez prekida traje već pola stoljeća. Sve je počelo 1970. godine u Rogaškoj Slatini kada je Danica Zorin Mijošek, osnivačica i direktorica Kozmetike Afrodita, krenula putem poduzetništva. Prvo je u sklopu lječilišta Rogaška Slatina otvorila kozmetički salon (još uvijek super uspješno posluje!), a potom je “kumovala” nastanku svog prvog proizvoda za njegu lica – kreme od kamilice koja predstavlja temelj razvoja kozmetike pod slavnim imenom Kozmetika Afrodita.

Od spomenute kreme od kamilice do danas u tvornici u Rogaškoj Slatini nastalo je više od 650 kozmetičkih proizvoda razvijenih na osnovi znanosti i prirode, vlastitog znanja, visoke i konstantne kvalitete, a njih je s velikom ljubavlju stvaralo 160 zaposlenika različitih struka koji su i zaslužni što je Kozmetika Afrodita postala tvrtka međunarodnog ugleda s vrlo uspješnim poslovanjem na 22 inozemnih tržišta.

Danica Zorin Mijošek

Sinonim za ljepotu
Snaga prirode je ono u što je oduvijek vjerovala osnivačica tvrtke – Danica Zorin Mijošek, a tu viziju je i ostvarila. Prirodni sastojci su temelj svih proizvoda, a u vlastitim razvojnim laboratorijima znanstveni tim Kozmetike Afrodita sve omjere u proizvodima dovodi do savršenstva.
„Priča o nastajanju Kozmetike Afrodita je priča o inovacijama, poslovnoj izvrsnosti, kvaliteti, društvenoj odgovornosti, uspjehu i povjerenju, ali prvenstveno o ljepoti. Ova priča traje 50 godina i ona se ispisuje i dalje: ukorak sa znanošću i uz uski dodir s prirodom. Iznimno sam ponosna što se moja vizija ostvarila. Kozmetika Afrodita je postala ne samo iznimno uspješna kozmetička tvrtka, nego i novi sinonim za ljepotu i vrhunske kozmetičke proizvode čija je kvaliteta besprijekorna“, ističe osnivačica i direktorica tvrtke, Danica Zorin Mijošek koja je napominje kako je Kozmetika Afrodita priča koja zapravo započinje od kraja – od korisnika, razumijevanja njihovih želja, potreba i očekivanja.

Kada smo već kod očekivanja… Ne moramo kriti da smo ove godine od Kozmetike Afrodite očekivali glamurozno slavlje. To se i dogodilo – s lansiranjem linije PURE GOLD Divine s česticama zlata.
„PURE GOLD Divine je linija proizvoda na koju sam izuzetno ponosna. Nastala je na osnovi prve Afroditine luksuzne linije – PURE GOLD s česticama čistog zlata, koja je 2011. naš brend smjestila uz bok svjetskim proizvođačima premium kozmetike. Zlato je metafora izuzetnosti, simbol glamura i prestiža. U svom sjaju vlada i na polju kozmetike. Kao nadogradnja, ove je godine stvorena linija PURE GOLD Divine koja zaokružuje pedeset godina Afroditinog kontinuiranog razvoja, inovacija, znanja i napora mog radnog tima.

Priča je to o proizvodima koja započinje s prvom idejom, nastavlja se stvarati u razvojnim laboratorijima, putuje sa sadržajem u urednoj ambalaži u različite dijelove svijeta i izražava njezinu bit kad dodirne kožu. Linija Pure Gold Divine sadrži čestice čistog zlata, koje su sinergijski povezane sa sojinim izoflavonima i s izuzetno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka. Aktivni sastojci ugrađeni su u luksuzne teksture proizvoda koji značajno poboljšavaju tonus kože i djeluju s intenzivnim učinkom korekcije bora.
Zvuči složeno, ali ima jedan i jedini jednostavan cilj: nadahnuti i pomoći nam da se u svojoj koži osjećamo jednostavno lijepo. Linija se sastoji se iz dva proizvoda, koji su ujedno i moj prvi izbor njege: PURE GOLD DIVINE LUKSUZNI LIFTING SERUM za normalnu do suhu kožu i PURE GOLD DIVINE LUKSUZNO LJEPOTNO ULJE za izuzetno suhu kožu”,  kaže Danica Zorin Mijošek koja se zalaže za redovitu, zdravu, prirodnu i kvalitetnu njegu koja osigurava lijep izgled kože. Točnije, zalaže se za njegu koja započinje temeljitim čišćenjem i toniranjem, a nastavlja se odabranim proizvodima za njegu u obliku seruma, krema, maski itd.

Sretan 50.
Dakle, 50 godina djelovanja i zlatnu obljetnicu Kozmetika Afrodita obilježava ekskluzivno: raskošnom linijom za njegu kože PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional. Linija je obogaćena čistim česticama zlata koje na kožu djeluju iznimno poticajno.
“Zlato je znak uspjeha, metafora izvrsnog, simbol glamura i prestiža koji u punom sjaju kraljuje i na području kozmetike. 50 godina uspjeha, koji je predan ljepoti, obilježavamo na jedini mogući način – zlatnom linijom. Čestice zlata su sinergijski povezane sa sojinim izoflavonima i iznimno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka kako bi bitno poboljšali tonus kože i djelovali intenzivnim učinkom na korekcije bora.“, kaže direktorica Afrodita Kozmetike, Danica Zorin Mijošek napominjući kako je ova linija rezultat najnovijih dostignuća u znanosti, najboljih 50 i više aktivnih sastojaka i velikog stvaralačkog nadahnuća svih uključenih u proces nastanka linije.

Iako je kozmetika Afrodita omiljeni ženski brend u regiji, oduševljava i muškom linijom te proizvodima za bebe i djecu. Njezini su vrhunski proizvodi testirani u neovisnim svjetskim institucijama u kojima postižu rezultate izvrsnosti.
Kozmetika Afrodita je razvila i usavršila i liniju Afrodita Professional koja je namijenjena za stručno korištenje u kozmetičkim salonima, ali i za daljnju njegu kod kuće. Proizvodi namijenjeni za profesionalnu upotrebu koriste se u gotovo 20 tisuća kozmetičkih i wellness salona diljem svijeta.

Ekskluzivna Linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional je dostupna u 3 Afrodita beauty&shop centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u NOVOM Afrodita web shopu

* Sadržaj omogućava Kozmetika Afrodita

Sve za vaše vjenčanje