Maske za lice koje vašu kupaonicu pretvaraju u luksuznu SPA-oazu. Pssst: dobijete ih kao dar uz novi Cosmopolitan koji je na kioscima, i to pakiranje od 7 komada!

Ok, imate novu Foreo – Make My Day masku koju ste dobili u ovom broju Cosmopolitana i – što sad? Paaaaaa, imamo nekoliko dobrih beauty ideja. Za početak, kako napraviti SPA oazu u kod kuće.

Prvo, isključite se

Zaboravite FB, IG, loše vijesti i probleme koji vas tište. Pokušajte zaboraviti i svijet oko sebe, zatvorite laptop i isključite televizor. Pustite svoju omiljenu relaksirajuću kompilaciju sa zvukovima koji vas opuštaju, prigušite svjetla ili zapalite mirisne svijeće. Kako bi ugođaj bio doista kao u SPA oazi, poprskajte sobu mirisom opuštajuće lavande ili energizirajućeg eukaliptusa.

Drugo, napravite kupku

Napunite kadu toplom vodom te ubacite aromatične soli za kupanje, esencijalna ulja ili napravite luksuznu kupku s mjehurićima. Na pladanj pokraj kade stavite ohlađenu čašu vode ili vruću šalicu omiljenog čaja. Zahvaljujući isparavanju tople vode iz kupke, maska za lice, koju možete nanijeti dok ste u kadi, dublje će prodrijeti u kožu i bolje djelovati.

Uživajte u maski

Dok se opuštate, prepustite se tretmanu lica kao u SPA centru. Uz masku Make My Day s hijaluronom i crvenim algama, u igru ubacite i UFO uređaj koji omogućuje drastično dubinsko prodiranje hranjivih sastojaka dublje u slojeve kože stvarajući zategnutu i glatku kožu spremnu za sve.

Formula maske Make My Day osmišljena je s ciljem da koža blista od jutra do mraka. Make My Day maska, koju aktivira UFO uređaj, sadrži hijaluronsku kiselinu i crvene alge koje omogućuju duboku hidraciju i zaštitu od nečistoća za blistav ten. Dakako, otkrivamo vam i malu tajnu – masku Foreo možete koristiti i bez UFO uređaja.

Potražite novi Cosmopolitan s darom za sve čitatelje – Foreo maskama za lice – na kioscima od 24. listopada! Očekuje vas 7 maski u pakiranju, stoga požurite!

Sve za vaše vjenčanje