Legendarna bočica protkana zlatom istovremeno je nedužna i neodoljivo provokativna. Živahna igra tisuću odraza na sjajnoj površini bočice koja nalikuje na japanski inro ostavlja bez daha. Miris se prepoznaje u suptilnom plesu prozračnih nota, otkrivajući dragocjeno zlatno srce naglašeno moćnom crnom linijom. Intenzivan i zagonetan, OPIUM jednostavno opija.

Limitirano izdanje Edition Collector stavlja naglasak na misterioznost originalnog parfema kojeg je kreirao Jean-Louis Sieuzac, zaštitnog znaka žena ovisnih o Yves Saint Laurentu već više od trideset godina. Legendarne orijentalne note jantara u ovom izdanju dolaze do izražaja u svojoj punoj snazi, stvarajući luksuzan i senzualan spoj.

Parfem se otvara akordima mandarine i bergamota, uz sve brži ples s raskošnim jasminom i pikantnim akordom karanfila. Senzualnom buketu odvažnih cvjetnih mirisa pridružuju se topli apsolut vanilije, akord jantara i esencija vetivera. Note se savršeno stapaju u dodiru s kožom, razbuđujući osjetila na putu u jedinstveni, čarobni svemir.

Parfem poput Opiuma odličan je izbor kao vjenčani poklon mladoženje svojoj nevjesti.

Sve za vaše vjenčanje