Individualizirani tretmani, povoljni paketi tretmana za njegu lica i tijela, te uspješne korekcije nepravilnosti odabir su većine žena i djevojaka a posebno onih pred kojima se nalazi svečana prigoda na kojoj žele zabljesnuti; vjenčanje, maturalna večer, proslava obljetnica ili jednostavno želite učiniti nešto za sebe i osjećati bolje.

U studiju Go Life uz aparativne metode nekirurškog pomlađivanja, uklanjanja bora, hiperpigmentacija, nepravilnosti i proširenih pora možete pronaći i vrhunske završne tretmane kojima će Vaš izgled biti zamjećen i prepoznat. Uz već navedene mogućnosti  tretiranja naša preporuka za završni  dodir vašeg novog izgleda je svakako i Microblading ili japansko iscrtavanje  obrva /obrve poprimaju gušći ali 100% prirodni izgled dlačica/, a  Jessica manikura i trajni lak  te  šminkanje finalni su  i neizostavni  dio Vašeg novog glamuroznijeg izgleda.

Novost ovog  proljeća, a ujedno  i posebna poslastica za sve djevojke i žene koje vole preplanuli i brončani izgled,  a  pritom ne žele rizik izlaganja već toliko poznato nezdravom suncu! U Go Life studiju  za Vas su pripremili vrhunske američke proizvode za samotamnjenje Million Dollar Tan čije prednosti su mnogobrojne;  bez neugodnih mirisa, bez neravnomjernog nanošenja i mrlja te bez narančastih tonova. Savršena boja Million dollar tan proizvoda dobiva se iz najkvalitetnijih organski uzgojenih biljaka, a njihov aktivni sastojak dihidroksiaceton (DHA ili gliceron) dobiva se iz šećerne trske. Uz dodatak njegujućih sastojaka poput aloe vere, ulja sezama, jojobe i badema uz dodatak vitamina E koji će nahraniti i učini vašu kožu sjajnom, zdravom i njegovanom. Svaka prava trend seterica može zabljesnuti u svim životnim trenucima, isprobajte i uvjerite se i sami zašto je Million dollar tan br. 1 u tamnjenju bez sunca!

Više informacija možete pronaći na www.golife.com.hr i www.facebook.com/milliondollartan.golife/.

Sve za vaše vjenčanje