S ljubavlju odabran miris za Božić daruje se vrlo rado i na vrhu je popisa želja mnogih ljudi. Mirisni poklon razmazuje primatelja posebnim luksuzom i prenosi suptilnu poruku: da je netko prilikom odabira razmišljao o mirisnim notama koje najbolje odgovaraju osobnosti budućeg nositelja ili da čak točno zna što primatelj preferira. Donosimo vam nekoliko mirisnih preporuka za sve koji su  u potrazi za lijepim mirisom.

s.Oliver # Y O U R M O M E N T Mirisni dvojac za nju i njega obuhvaća male, ali vrlo posebne trenutke sreće koje nam život sprema

 

 

Betty Barclay B O H E M I A N R O M A N C E Ženski miris boemskog stila koji nježnim cvjetnim notama njeguje romantičnu ženu.

 

4711 EKW F L O R A L C O L L E C T I O N Cvjetne nijanse ruže, jasmina i jorgovana sada proširuju klasični portfelj 4711 Echt Kölnisch Wasser trima novim sastavima koji neće oduševiti samo stalne potrošače.
Tabac Original C R A F T S M A N Dinamičan i živi miris za prave muškarce – svježa alternativa popularnom klasiku Tabac Original koji nepogrešivo predstavlja muškost već 60 godina.

Sve za vaše vjenčanje