Da li ste ikada razmišljali o tome kako se boja ruža može odabrati ovisno o tome kojem horoskopskom znaku pripadate? Zvuči zabavno, zar ne?! A upravo to može biti i od pomoći ukoliko ste u nedoumici oko nijanse boje jer ovdje su upravo nijanse presudne. Donosimo vam savjete ali i malo zabave, stoga pročitajte i otkrijte što vam poručuju planete. I uživajte u pripremama za svoj dan iz snova!

OVAN

Često se crvena boja ruža ističe kao idelana za ovaj horoskopski znak što odgovara energiji Ovnova. Za crveni ruž vrijedi teza da je klasika vječna a na vama je da odaberete savršenu nijansu. Stručnjaci savjetuju boju trešnje!

BIK

Da li znate koja je to boja taupe? Savršena nijansa smeđe i sive, umirujuća, neutralna i topla boja. Baš savršeno za Bikove, klasičare, a ukoliko odaberete i ruž koji savršeno hrani i njeguje vaše usne, bit će pravo zadovoljstvo koristiti ovaj ruž.

BLIZANCI

Vaša nijansa ruža je breskvasta. Blizanci su vrlo zaposleni znak u zodijaku za koji neki kažu da im je potreban klon kako bi stigli napraviti sve što su naumili. Dvojnu prirodu Blizanaca najbolje će odražavati sjajna nijansa u boji breskve. NARS Cosmetics sjajilo za usne u nijansi Outrage je breskvasta nijansa s pravom količinom sjaja za Blizance.

RAK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka su nježne i osjećajne pa ne čudi što je puderasto ružičasta baš njihova savršena boja ruža za usne. Pri odabiru se poigrajte odabirom savršene nijanse jer upravo malo naglašenija ružičasta nijansa vas može iznenaditi.

LAV

Za kraljevski znak kraljevska boja – zlatna! Odličan odabir za dominantne Lavice jer ima li bolje od sjajnih, čarobnih usana?! Uostalom ako to i ne bude odabir za dan vjenčanja sigurno je jedno – odlična zabava pri odabiru ali i otkrivanju idealnih prilika za korištenje.

DJEVICA

Mirne i ugodne Djevice rado odabiru kombinaciju tamnije narančaste, taupe i umjereno crvene. Stručnjaci savjetuju da odaberete ruž u rosewood nijansi jer će odlično istaknuti prirodu ovog zemljanog znaka. Istaknite svoju umjerenost ali i savršen smisao za sklad.

VAGA

Lijepim Vagama sjajne njanse koraljno crvene podilaze kako stilu tako i ljupkosti. Vage su vrlo estetične, s istaknutim smilom za detalje i lijepo pa ne čudi što kada otkriju savršenu nijansu ruža istoj ostaju vjerne godinama. Pokušajte i sa tonom tamnije te tonom svjetila nijanse.

ŠKORPION

Mistični Škorpioni traže i takvu boja ruža za usne. Što kažete na ljubičastu? Odaberite koliko tamnu ovisno o vašem stilu i koristite je često jer tako ćete i bez puno riječi istaknuti koliko ste osviješteni, hrabri i misitični. Ali i strastveni!

STRIJELAC

Stručnjaci kažu da i Strijelci biraju slična kao Škorpioni. Ali s malom razlikom u odabiru nijanse, jer vaš idealni odabir je boja šljive. Ljubičasto, plavičasti tonovi savršeno su skladni s aktivnim duhom, intelektom i pogledom na estetiku ovog znaka.

JARAC

Jarčice su definicija klasičnog stila, smisla za dobar dizajn i rafiniranu estetiku. Pa ne čudi preporuka za odabir ruža – mat smeđe nijanse. Jer Jarčevi se ne žele isticati izgledom, ali skladnim dojom da. Zemljani tonovi bez naglašenog sjaja odličan su odabir.

VODENJAK

Da li bi vas iznenadilo kada bi vam otkrili da je savršena nijanska ovog znaka plava? Drugačije, van pravila? Upravo kao i Vodenjaci koji će uvijek drugačijim odabirom istaknuti svoju prirodu, skolnost nekonvenkcionalnom ali i mističnom.

RIBE

Ribe su vodeni znak, romantične duše koje vole živjeti na rubu svijeta snova i realnosti. A koja boj anajbolje povezuje ta dva svijeta? Pink i to ona Barbie Pink. Savršen odabir za svako doba dana pa tako i za dan vjenčanja jer će usnama i licu dati dovoljno boje ali i mekoće.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Instagram / Profimedia

Sve za vaše vjenčanje