FLOWERBOMB

Viktor & Rolf nas razuvjeravaju da je «Flowerbomb više od pukog naziva – on posjeduje moć da život učini ljepšim, da nam pruži krila». Umjetnički direktor Fabien Baron usko je surađivao s kreatorskim dvojcem na osmišljavanju dizajna. Riječ je o dizajnerima koji kroz svoje kolekcije ne predstavljaju samo odjeću već i vlastiti san, pa su tako i u Flowerbomb utkali dozu tajnovitosti i mašte.

Baš poput njihovog kreativnog i užurbanog modnog svijeta punog kontrasta, sve se suprotnosti isprepliću i eksplodiraju u buket osjećaja: strogost se suprotstavlja razuzdanosti, a umjerenost ekstremnosti, dok se stvarnost sukobljava s imaginarnim svijetom, a poznato s nepoznatim. Ti nam tajanstveni sastojci donose prekrasan, topao miris i bijeg od stvarnosti u maštu.

MIRIS KOJI IZAZIVA OVISNOST

Olivier Polge, tvorac cvjetne eksplozije mirisa Flowerbomb, zaslužan je i za ekstravagantno seksi miris Spicebomb.

“Sve je započelo s nazivom «Spicebomb». Viktor&Rolf odmah su mi rekli da žele osebujan miris raskošnih začina koji obara s nogu i predstavlja istinski izvor ovisnosti. Morao je sadržavati izravne i snažne note, dobivene iz najboljih sirovina. Dok je Flowerbomb cvjetna eksplozija, Spicebomb je plamen začina snažnih mirisnih kontrasta. Razbuđujući i radijantni, začini igraju glavnu ulogu; svojim živahnim i britkim akcentima, bilo da su vatreni ili ledeni – pokreću i privlače pozornost na ostale, odmjerenije i pitomije aspekte.” Olivier Polge

Spicebomb je nastao iz plamtećeg susreta dvaju akorda kontrastnih tonova. Prvi izaziva nevjerojatnu ovisnost, stapajući srce usijanih začina – čilija i šafrana – s nadasve muževnim, odmjerenijim tonovima kože i duhana te osebujnom surovom snagom vetivera. Drugi pak donosi eksplozivne, svježe i oštre note begamota i grejpfruta, dok hladni začini – elemi i ružičasti papar – ostavljaju ledeni trag.

Sve za vaše vjenčanje