Proljetnom izgledu dopušteno je prštati prirodnim, zaigranim i laganim bojama, a uz to je bitno da su prizvodu nježni i meki za nanošenje, kao sjenila iz nove kolekcije Love is in the air kuće ARTDECO.

Eye Designer Refills dugotrajna je i praktična opcija za šminku oko očiju, dok Eye Designer Applicator osigurava ravnomjerno i profesionalno nanošenje. Ograničena serija Beauty Box Quattro idealna je za pohranu različitih nijansi.

Soft Eye Liner Waterproof idealan je za intenziviranje gornjeg ruba trepavica i donje linije oka. Iznimno dugotrajan, a nakon sušenja vodootporan. Kako bi se postigao najbolji efekt, potrebno ga je nanijeti prije sjenila.

All in one Mascara njegujućom sjajnom bojom nježno prekriva trepavice. Dvije vrste četkica kombnirane su u jednu kako bi se obuhvatila područja s tanjim trepavicama kao i ona većeg volumena, osiguravajući time više boje i punoće.

Kolekcija nudi i kvalitetne ruževe za usne. Cream Rouge for Cheeks & Lips sjajni je kremasti ruž, odlično prilagođen usnama. Čini ih glatkima i mekima. Ruževi se međusobno razlikuju kremastom teksturom i bogatom bojom, a u liniji The Perferct Color Lipstick ekstrakt hmelja jamči zaglađene i njegovane usne.

Stablo brazilskog papra u kombinaciji s uljem uljane repice pruža efekt poboljšanja raspoloženja, dok kolagen i hijaluronska kiselina održavaju čvrstoću usana u proljetnim bojama sjajila Lip Briliance

Ceramic Nail Lacqueres sadrži keramičke čestice koje povećavaju otpornost, skraćuju vrijeme sušenja i smanjuju opadanje boje. Četkica s vlaknima od najlona visoke kvalitete savršeno nadopunjavaju formulu te pružaju ravnomjerno nanošenje boje.

Sve za vaše vjenčanje