SATINE – ORIJENTALAN, DRVENAST

TOP NOTE: latice jasmina, heliotrop, gardenija
NOTE SRCA: rozi papar, vanilija, zrno tonke
NOTE BAZE: paćuli, sandalovina, vetiver

Satine je izuzetno moderan i zavodljiv miris, spoj užitka i ovisnosti. Prva sfera naglašava cvijetnu senzualnost. Zatim druga teksturirana i putena sfera naglašava gurmanske note. I na kraju, treća sfera produljuje nježan i meki trag Satine mirisauz kontrast drvenastih nota.

L’AMOUR – CVIJETNO DRVENAST

TOP NOTE: bergamot, pupoljci ruže, neroli
NOTE SRCA: tuberoza, gardenija, latice jasmina
NOTE BAZE: topli cedar, sandalovina, mošus

Kreacija Nathalie Lorson, miris nudi mirisnu deklaraciju ljubavi. Citrusna svježina bergamota, elegantna nježnost ružinog pupoljka i mekoća neroli cvjetova čine top note mirisa. Srce, ključno u ljubavnoj priči, obogaćuje miris buketom raskošnog bijelog cvijeća: tuberoza, gardenija i latice jasmina. Bazu naglašava suhi, topli cedar. Kremasta nježnost i slatka sandalovina odmaraju se na postelji od mošusa.

TARGET: Profinjena žena sa osobnošću koja zrači, koja želi otkrivati svijet i očarati ljude oko sebe.

AZALEE – CHYPRE VOĆNI

TOP NOTE: bergamot, frezija, breskva
NOTE SRCA: jasmin, ruža, gardenija
NOTE BAZE: sandalovina, paćuli, jantar

Ovaj moderni voćni chypree, kompoziran od strane Michael Almairac-a i Mylene Alran, prenosi blistave nijanse azaleje u miris. U top notama, bergamot usmjerava zrake sunca na zaigranu breskvu koja se stapa sa slatkom voćnom frezijom. Note srca, tamnocrvene ruže, gardenija i opijajući Sambac jasmin okupljeni su u buket luksuzan kao azaleja grm u punom cvatu… U notama baze, miris se polako smiruje u paćuli, kremastu sandalovinu i senzualnu ambru.

TARGET: Miris za vedru, strastvenu i nježnu ženu.

AMETHYST – CVJETNI, VOĆNI, MOŠUSNI

TOP NOTE: kupina, ribizl, listovi grma kupine, malina
NOTE SRCA: ylang ljiljana, divlja ruža, tamnocrveni božur
NOTE BAZE: senzualno drvo, vanilija, mošus

Voćna i izazovna top nota… Šarmantna kupina se uklapa sa hrskavim i oštrim karakterom bobica ribizla. List grma kupina donosi biljnu svježinu, okruženu sa baršunastom nježnošću maline. Top note se zadržavaju zahvaljujući iznenađujućem cvjetnom buketu. Ylang ljiljana, jedinstvena nota ylang ylang egzotičnih nota sa začinjenim i darežljivim aspektom bijelog ljiljana, je obasjana sa nježnošću divlje ruže i slasno putenim ljubičastim božurom. Uglađenost mošusa otkriva elegantnu ženstvenost. Intenzivan i treperav, obogaćen je sa dubinom senzualnog drva i uglađenošću vanilije.

PERLES DE LALIQUE – CHYPRE, CVJETNI, ZAČINJEN

TOP NOTE: bugarska ruža, perunika
NOTE SRCA: burbon papar, paćuli
NOTE BAZE: kašmir šume

Perles de Lalique je komponiran od najljepših prirodnih sastojaka. Burbon papar je izabran zbog svojih začinskih i cvjetnih karakteristika. Dolina ruža u Bugarskoj nudi jedan od najljepših sirovih materijala parfumerijama. Koncentrat irisa obilježava miris sa senzualnim pudrastim karakteristikama. Listovi paćulija, beru se na Sumatra otoku u Indoneziji, biraju se i suše prema strogom pravilniku kako bi zadržali dubinu i intezivitet paćulija. Nota šume kašmira upotpunjuje karakteristike Perles de Lalique sa dodirom elegancije i uglađenosti.

Perles de Lalique… Oda vječnoj ženstvenosti.

WHITE PH – HESPERIDIC, ZAČINJEN, MOŠUSNI

TOP NOTE: listovi drva limuna, Calabrian bergamot, Silicijanska tamarinda, Filipinska elemi
NOTE SRCA: bijeli papar, muškatni oraščić, Guatemalanski kardamom, ljubičasti cvijet
NOTE BAZE: bijeli cedar, bijeli jantar, mahovina, mošus

Miris je originalno svjež za muškarca, sa pravim potpisom… Daleko od uobičajene svježine aromatičnih i vodenih nota.

Top nota mirisa otvara sa svježinom i specifičnim notama hesperidije, kao što je bergamot, a zatim nota mrvljenih listova drveta limuna. Srce note razvija Guatemalanski kardamom, obučen sa toplijim zrnima kao bijeli papar i muškatni oraščić i uglađen sa prekrasnim ljubičastim cvjetovima.

Note baze otkrivaju skrivenu senzualnost, nježnost bijelog jantara i simbolična mirisna bjelina cedara i mošusa.

ENCRE NOIRE PH – DRVENAST, SVJEŽ, MODERAN

TOP NOTE: čempres, baršunasti acetat
NOTE SRCA: burbon vetiver, haiti vetiver
NOTE BAZE: kašmir šuma, mošus

Encre Noire (crna tinta), oda drvetu… Svjež, drvenast, inspiriran aromatičnom divljinom cupresusa. Emotivno tijelo, udružuje misteriozne note Burbon vetiever i haiti vetiver sa toplim notama drva od kašmira i mošusa.

Parfem sa karakterom, potpisan sa crnom tintom: ENCRE NOIRE…

ENCRE NOIRE SPORT PH – DRVENAST, VETIVER

TOP NOTE: grejpfrut, bergamot, čempres, lavanda
NOTE SRCA: vodena nota, muškatni oraščić, vetiver
NOTE BAZE: šuma kašmira, mošus

Top nota, nalet energičnog grejpfruta i bergamota podignut je svježim vjetrom čempresa i suptilno aromatične lavande. U notama srca, vodena nota sa muškatnim oraščićem daje svježinu u 2 verzije vetivera: topli, bujan i kožast Burbon vetiver i misteriozan i odvažan Haiti Vetiver. U notama baze mošus i šuma kašmira zatvaraju mirisni otisak Encre Noire Sporta.

HOMME LION – SVJEŽ, DRVENAST, AMBRA

TOP NOTE: bergamot, mandarina, grejpfrut, lavanda, ružmarin
NOTE SRCA: jasmin, iris, cedrovina
NOTE BAZE: ambra, paćuli, sandalovina, hrastova mahovina, vanilija

Prvi Lalique muževni miris utjelovljuje eleganciju i bezvremenost. Mirisna kompozicija kombinira svježinu top nota s trendom i udobnošću nota baze. Note srca ovog mirisa su transparentno cvjetne i drvenaste.

Upečatljiv i personaliziran miris ima nezaobilaznu ulogu pri upoznavanju pa je nije ni čudno kako su parfemi čest poklon među parovima, a ljepota na dan vjenčanja zasigurno nije potpuna bez prepoznatljivog mirisa partnera.

Sve za vaše vjenčanje