Perfume layering  by FREYWILLE

U prelijepom ambijentu zagrebačkog FREYWILLE butika, u petak 6.svibnja, održano je zanimljivo druženje s kreativnom direktoricom  FREYWILLE -a Simone Grünberger-Wille i Lily-Sofijom von Richthofen-Weingartner. Okruženi raskošnim nakitom i luksuznim parfemskim kreacijama, prisustvovali smo senzualnom putovanju kroz čudesne esencije umjetnosti i individualizma  pretočene u umjetničke  kapi FREYWILLE parfema. Međutim, imali smo priliku okušati se i sami u ulozi parfumera.  Kreirajući svoje individualne mirisne kompozicije,  tzv.  slojevitim nanošenjem parfema, otkrili smo sve tajne novog trenda parfemske industrije poznatom kao  „perfume layering“.

Simone Gruenberger_Wille_i_Lily_Sofija_von_ Richthofen_Weingartner
Simone Gruenberger Wille i Lily Sofija von Richthofen Weingartner

FREYWILLE promocija parfema-77

Layering je postao važan dio svijeta parfema. Nanošenje jednog parfema na drugi omogućuje stvaranje bezbrojnih mirisnih kombinacija , od kojih je svaka potpuno osobna, jedinstvena  i drugačija. Najbolje je miješati  dva ili maksimalno tri komplementarna parfema, pri čemu se uvijek prvo nanosi jači miris, a zatim onaj lakših nota. Možete nanositi jedan miris na drugi pri čemu je potrebno pričekati nekoliko sekundi između nanošenja. No, odlični rezultati se postižu i nanošenjem jednog parfema, primjerice na zapešće, a drugog iza ušiju ili  na stražnji dio vrata. Na kraju možete i lakšim parfemom blago poprskati kosu za poseban i dugotrajni efekt. Dakle, nema strogih pravila , a mogućnosti su beskonačne.

FREYWILLE promocija parfema-103FREYWILLE promocija parfema-67

Za sve one koji žele isprobati layering  bez skupog eksperimentiranja s različitim parfemima, FREYWILLE je kreirao odličan  Giftbook koji osvaja originalnošću i luksuznim pakiranjem. Ta čarobna kutijica u obliku knjige  u sebi sadrži po dvije profinjene bočice komplementarnih parfema.  Za ljubitelje svježih parfemskih nota tu je kombinacija SPHINX  MAGIQUE i SPHINX INNOCENT, a za ljubitelje ženstvenih i bogatijih mirisnih kompozicija SPHINX ROSE i SPHINX MYSTIQUE. Uz svako pakiranje dolazi i mala torbica od velura koja omogućuje da svoj najdraži parfem uvijek imate pri ruci ako poželite osvježiti svoju osobnu mirisnu kreaciju  tijekom dana.

U  periodu od  7. do 12. svibnja  posjetite  FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2,  i saznajte sve o  stvaranju svojeg idealnog mirisnog potpisa.

Sve za vaše vjenčanje