„Spli’ski akvarel“ Ive Tijardovića, prvi puta postavljen je u Splitu u ožujku 1928. Uz Tijardovićevu je „Malu Floramye“, jedna je od najizvođenijih hrvatskih opereta uopće. Opereta koju je Tijardović posvetio „splitskome malome puku“ obiluje divnim melodijama i napjevima temeljenim na izvornom dalmatinskom melosu, a neke od najpoznatijih među njima su napjev “O kućo mala” iz prvog čina, te arija “Tonči, moj dragi Tonči” koju pjeva Marica i koja se provlači kao glavni motiv u cijeloj opereti. Tu su i vesela arija „Perina štrambera“, te tropjev između Perine i dvojice mornara, Johnnyja i Willyja, „Johnny nou jesti, Willy nou piti“.

BC Barbary Fig Oil čini čuda

Radnja Spli’skog akvarela smještena je u kasne 20-te godine prošlog stoljeća. U skladu s duhom tog vremena rađeni su i kostimi i214283_SKP_Barbary_Fig_Oil_Glorifier frizure. Za izradu frizura u kazalištu Komedija zadužena  je Irena Ružić. Frizure u ovoj predstavi imaju nekoliko varijanti, od pletenica koje su zaglađene i podignute u punđice, visoke punđe za balerine ansambla kazališta Komedija, do one glamurozne i retro kakvu nosi zavodnica Perina. Irena nam je otkrila da su joj pri izradi takvih frizura potrebni proizvodi koji pomažu raščešljati kosu te olakšavaju oblikovanje i pružaju sjaj kako bi frizura na sceni bila uredna i postojana a kosa izgledala prekrasno sjajno. Upravo zato pri izradi frizura u backastage-u kazališta Komedija korišteni su novi proizvodi Schwarzkopf Professionala a isprobale su ih glumice Nina Kaić Madić, Marija Borić i druge.

Po prvi puta nova linija BC Barbary Fig Oil kombinira intenzivne sastojke za savršenu obnovu i njegu: formula s mikro keratinom i dragocjenim uljem indijske smokve dubinski obnavlja suhu i oštećenu kosu, bez otežavanja. Formula s uljem indijske smokve pruža trenutni sjaj i mekoću suhoj i oštećenoj kosi.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative tretman

Bogat uljni tretman za obnovu s uljem indijske smokve i keratinom. Dubinski njeguje, zaglađuje i pruža sjaj suhoj, oštroj ili oštećenoj kosi. Uz pomoć najnovije tehnologije vraća kosi snagu, izvanredan sjaj i mekoću, bez otežavanja. Nanosi se na ručnikom posušenu kosu za pomoć pri oblikovanju, raščešljavanju, te za njegu; može se nanijeti i na suhu kosu za završni sjaj i dodatnu njegu.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative šampon

Nježno čisti i njeguje suhu, oštru ili oštećenu kosu.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative regenerator u spreju

Ovaj bogati regenerator u spreju njeguje suhu i oštećenu kosu, vraća kosi vlagu i njeguje. Poboljšava otpornost, olakšava oblikovanje i omekšava kosu. 

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative maska

Maska bogate teksture poput maslaca dubinski njeguje i obnavlja suhu, oštru i oštećenu kosu. Kosa je trenutno obnovljena, snažnija i sjajnija zahvaljujući bogatim i hranjivim sastojcima – ulju indijske smokve i keratinu.

Novi BC Oil Miracle Barbary Fig Oil dostupan je u partnerskim frizerskim salonima Schwarzkopf Professionala te u HAIR SHOP-u, TUŠKANOVA 37, Zagreb.

Za više informacija posjetite www.schwarzkopf-professional.com ili http://www.hairshop.hr/

Sve za vaše vjenčanje