Transformirajte svoju kosu koristeći potpunu liniju proizvoda obogaćenu uljima, inspiriranu antičkim ritualima ljepote, koja koristi egzotične sastojke za vrhunsku profesionalnu uslugu današnjice.

Oil Wonders s uljem indijske amle

Amla, poznatija kao drvo života, koristi se u Ayurvedi , baš kao što se koristila u drevnim indijskim ritualima. Amla ulje, osnovno je ulje Ayurvedskih tretmana koje jačaju kosu, te liječi um, tijelo i dušu.

Oil Wonders s uljem indijske amle, ulje za jačanje kose okrepljuje oslabljenu kosu, pomaže u njezinu jačanju, te joj pruža snagu izvana i iznutra. Obnavlja oslabljenu kosu dajući joj 4x više snage*. Pogodno je za sve tipove kose.

Upute za upotrebu: nanesite 1-2 pumpice prije šamponiranja, tijekom njege ili kao završni tretman. Koristite više ili manje, ovisno o debljini kose.

Oil Wonders s uljem amazonske murumuru

U drevnim ritualima Amazonije, murumuru je bila poznata kao tajna za glatkoću.  Ulja zaglađuju kosu u ekstremno vlažnim uvjetima, a murumuru je korištena zbog omekšavajućih svojstava za zaglađivanje kose. Oil Wonders s uljem amazonske murumuru za kontrolu kose štiti kosu od utjecaja vlage, te je čini krotkom i podatnom.  Ukroćuje neposlušnu kosu tijekom 72 sata**. Pogodno je za sve tipove kose.

Upute za upotrebu: nanesite 1-2 pumpice prije šamponiranja, tijekom njege ili kao završni tretman. Koristite više ili manje, ovisno o debljini kose.

Oil Wonders s uljem egipatskog hibiskusa 

U drevnim egipatskim ritualima hibiskus se koristio za zaštitu kože i kose. Ulja štite kosu od okrutnih suhih klimatskih uvjeta.

Oil Wonders s uljem egipatskog hibiskusa za njegu obojene kose obnavlja vibrantnost obojene kose uz 75% više sjaja***.

Upute za upotrebu: nanesite 1-2 pumpice prije šamponiranja, tijekom njege ili kao završni tretman. Koristite više ili manje, ovisno o debljini kose. Za povećanu vibrantnost boje tijekom usluge koloracije, frizer može dodati 1-2 kapi ulja u Matrix Socolor Beauty boju za kosu.

*Linija koja uključuje Oil Wonders s uljem indijske amle, šampon, balzam vs obični šampon.

** Linija koja uključuje Oil Wonders ulje s amazonskom murumuru, šampon i vs obični šampon

*** Linija koja uključuje Oil Wonders s uljem egipatskog hibiskusa, šampon i balzam vs obični šampon.

Oil Wonders šampon obogaćen uljem

Lagani šampon obogaćen česticama marokanskog arganovog ulja. Jedinstvena tehnologija u kojoj su čestice ulja ravnomjerno raspršene u šamponu. Nježno čisti kosu, te joj pruža njegu, mekoću i sjaj. Pogodno za sve tipove kose.

Oil Wonders balzam obogaćen uljem

Balzam obogaćen marokanskim arganovim uljem pruža kosi laganu njegu i vraća joj podatnost. Kosa postaje mekana na dodir i sjajna. Kosa postaje disciplinirana, što omogućava jednostavno stiliziranje. Pogodno za sve tipove kose.

Sve za vaše vjenčanje