„Undone Glamour s fantastičnim ležernim glamurom današnjice, slavi slobodu duha, inspiriran je ženstvenošću Brigitte Bardot te pruža prekrasan osjećaj i pokret na kosi za nove generacije. Metal Chic je smjeliji izražaj trenda glamura – jak, fluidan i prepun kontrasta. A Boho Curl je oda novoj vrsti boemskog života i neovisnim ženama koje imaju poseban stil.“

ESSENTIAL LOOKS TRENDOVI

METAL CHIC
Vodeći trend sezone je metalik sjaj koji možemo vidjeti na odjeći, make-upu te modnim dodacima koje su ove sezone na svjetskim modnim pistama predstavili Balmain, Chanel, Jean Paul Gaultier i Cavalli. Luksuzne tkanine i sofisticirane nijanse srebrne, zlatne te bakrene daju snagu ovom odvažnom looku.
Definirane šiške glavna su odrednica pri šišanju, dok primjese metalik tonova pružaju savršenu osnovu za dramatične plave ili pak bogate čokoladne tonove.
Shadow Light tehnika bojanja isporučuje visoko sjajne rezultate s fascinantnim metalik sjajem.

BOHO CURL
Viva Bohemia! Doza boemske rapsodije posvuda je ove sezone. Ženstvene haljine i smaragdno zelena boja, strukirano, baršunasto odijelo inspirirani su modom 70-ih kakvu su ove sezone predstavili Prada i Pucci, dodajući svemu hippy, boemsku notu. Ovaj trend protkan je motivima kao što su ručni vezovi i ukrasi koji doprinose teksturi te daju cijelom trendu boemska odličja. Frizura je puna volumena, a velike, meke kovrče stepenasto padaju oko lica. Prirodnom i boemskom izgledu svakako doprinosi i tehnika bojanja koja nježno krasi vrhove zlatnim i bakrenim tonovima.
UNDONE GLAMOUR
Kao utjelovljenje stila koji se lako postiže, ležerni glamur zavladao je modnim pistama ove sezone. Glavne odrednice stila su miješanje različitih crnih tkanina, kreativne kombinacije tekstura koje izgledaju jednostavno i nose se s puno samopouzdanja. Luksuzne teksture te crna boja i koža daju ovom trendu posebnu notu zavodljivosti. Upravo ovaj zavodljiv i ženstven stil na modnim pistama predstavile su Amanda Wakeley i Ann Demeulemeester. Šišanje je također vrlo ležerno, s dužinama koje su u međusobnom kontrastu te razbarušenim teksturama. Kiss Colour tehnika bojanja može osigurati snažan ili suptilan rezultat kroz dužine, ovisno o željenom krajnjem efektu. Kroz dužinu se izmjenjuje mnoštvo boja, od svijetlih blond do jantarnih i toplih karamel tonova koji pridonose ležernosti cijelog izgleda.

Sve za vaše vjenčanje