 Sušila i glačala za kosu BrillantCare KeratinAdvance štite osjetljivu keratinsku strukturu kose.
 Znanstveno preporučena temperatura koja u potpunosti štiti kosu te joj daje snagu i vitalnost.
 Color&Care formula za dugotrajne, žive i sjajne boje.

Svakodnevno oblikovanje u kombinaciji s prirodno zdravom, lepršavom kosom više nije samo san – postalo je stvarnost. Ove dobre vijesti dolaze iz Boscha koji vam s radošću predstavlja novu liniju proizvoda BrillantCare KeratinAdvance – novu generaciju sušila i glačala za kosu. Zahvaljujući zaštiti keratinske strukture kose koja je osjetljiva na toplinu, kosa zadržava svoju prirodnu otpornost i živahnu boju. Sada modno osviještene žene mogu isprobati sve najnovije trendove i sušiti, kovrčati i ravnati svoju kosu koliko god žele znajući da će ostati zdrava i sjajna te zadržati svoju prirodnu fleksibilnost, snagu i vitalnost. S linijom proizvoda BrillantCare KeratinAdvance više ne morate osjećati krivnju.

KeratinAdvance: kako funkcionira
Najvažniju osnovu vaše kose čini bjelančevina keratin, koja joj daje njezinu izvanrednu stabilnost. Keratin se sastoji od aminokiselina koje se spajaju u posebnu strukturu dvostruke spirale. Što je više takvih struktura u kosi to je ona jača, elastičnija, a time i zdravija. Vanjski dio vlasi kose zove se kutikula – sloj sićušnih stanica koje se preklapaju i koje kosi daju čvrstoću i sjaj.

Iako je keratin vrlo otporan, jako je osjetljiv na toplinu i previsoke temperature tijekom sušenja i oblikovanja mogu ga oštetiti. Zbog toga proizvodi iz linije Bosch KeratinAdvance rade na znanstveno preporučenim temperaturama koje pružaju trajnu zaštitu keratinskoj strukturi kose i kutikuli. Osim ove optimalne temperature, sušilo za kosu KeratinAdvance iz Boscha ima i kontrolirani protok zraka i kontinuiranu dvostruku ionizaciju kako bi kosa bila iznimno meka i sjajna. Za one koji se žure, sušilo nudi i praktičnu turbo funkciju koja začas osuši kosu. Glačalo za kosu kojim se kosa može i ravnati i kovrčati osim kontinuirane ionizacije ima i fleksibilne pločice. Te su pločice pomične i anodizirane, omogućavaju ravnomjerno raspoređivanje topline te jamče ravnanje kose bez njezinog oštećivanja. Zahvaljujući tim posebnim karakteristikama, krhka kosa, ispucani vrhovi i boja bez sjaja postali su stvar prošlosti. Proizvodi iz linije BrillantCare KeratinAdvance štite kosu iznutra i čuvaju njezinu prirodnu vitalnost. Pigmenti boje duže ostaju blistavi i živahni te čine kosu sjajnom. Proizvodi iz linije BrillantCare KeratinAdvance vašoj mašti omogućuju slobodu da stvori novi izgled svaki dan!

Sve za vaše vjenčanje